Vijf dingen, blog hop, stamp impressions

Welkom op mijn blog! Vandaag hebben ik weer meegedaan met de maandelijkse blog hop van Stamp Impressions. De opdracht deze keer is om een kaart te maken met vijf dingen die je op je knutseltafel hebt slingeren.

Dat is bij mij niet zo moeilijk. Mijn knutseltafel is verschrikkelijk. Vol spullen die niet opgeborgen zijn op hun vaste plekje. Ik ben een echte rommelkont. Maar zoals sommige zeggen, dat is geen rommel, dat zijn creatieve ideeën. Daar hou ik het dan maar op 😉

Dit is mijn bijdrage voor vandaag.

vijf dingen, stampin up, stampin treasure, regenboog

Een vrolijke regenboog kaart. De kleurtjes (maar liefst 22) lagen allemaal nog op mijn tafel voor de hartjes slinger die ik maakte voor Jenni (blogpost over mijn teamdag)

vijf dingen, stampin up, stampin treasure, regenboog

Zie je dat de rechter strip met kleurtjes lager ligt dan de voorkant van de kaart? Dat komt omdat ik de voorkant korter heb gesneden dan de achterkant. De breedte van de achterkant is 10,5 cm en die van de voorkant is 10 cm.

Om de kaart en de reepjes te snijden gebruikte ik de trimmer. En om de reepjes in te korten gebruikte ik de schaar om ze daarna vast te zetten met lijm. Dat zijn weer drie dingen ;-).

De knoopjes heb ik gemaakt met een stansje uit de “All Dressed Up Dies“.
De stempels die ik gebruikte voor zowel binnen en buitenkant komen uit de Nederlandse set Van Alles Wat.

vijf dingen, stampin up, stampin treasure, regenboog

Zo ziet de binnenkant er uit en zie je goed dat de rechter reep met kleurtjes op de onderkant vast zit.

De vijf dingen die ik gebruikte zijn:

Ik vind het een leuke kaart geworden en ben er blij mee. Weet alleen niet of ik aan de opdracht heb voldaan. Wat vind jij?

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog hebt gekeken. Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug naar Miranda – Atelier Negen.

Of je gaat vooruit en komt bij Yvonne Spikmans – The Creative Teacup.

Creatieve groet,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

sale a bration stampin up

3 gedachten over “Vijf dingen – blog hop Stamp Impressions”

Reacties zijn gesloten.