Sale-A-Bration 2e release

Sale-A-Bration 2e release zijn gratis t/m 31 maart zolang de voorraad strekt.

Sale-A-Bration is nog beter geworden met nog meer te gekke producten!
In de Sale-A-Bration 2e release vind je drie te gekke stempelsets en twee pakken prachtig Designer Series Paper. Deze nieuwe producten zijn in aanvulling op de 1e release producten en de verrassend bijpassend producten.

Ook al loopt de Sale-A-Bration tot eind maart, voor alle producten geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Sommige producten zullen uitverkocht raken. Sterker nog, het eerste product is al uitverkocht! Het gaat om de Kerchief Card Kit (152319), deze is al niet meer te kiezen.

2e release producten1e release producten


Verrassend bijpassend producten


Birthday Dies
[153590]
€ 33,00
Special Day Dies
[153587]
€ 35,00
Ladybugs Dies
[153588]
€ 35,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50

Sale-A-Bration = Gratis producten verdienen!

1. Gratis producten bij je aankopen

Bij elke bestelling van € 60,- ontvang je een Sale-A-Bration product GRATIS. Is je bestelling € 120,- dan zijn er meer opties.

Besteltip! Dit is het moment om de nieuwe snijmachine of een Stamparatus te bestellen. Met de stamparatus ben je nog maar 1 euro verwijdert van een cadeautje!

Mail mij je bestelling vandaag nog op jose@stampintreasure.nl en kies jouw cadeautje(s) uit het extra ruime Sale-A-Bration assortiment.

2. organiseer een stempel party

Plaats een bestelling van € 375,- of meer en ontvang de exclusieve Little Ladybug stempelset GRATIS. Bestel samen met vriendinnen of nodig mij uit als gastvrouw voor een stampin’ up! party om deze leuke set te bemachtigen.
Deze super leuke lieveheerstbeestjes stempelset is alleen tijdens Sale-A-Bration beschikbaar! De afbeelding zie je hierboven bij de verrassend bijpassend producten, want bij de stempelset kunt je super leuke stansen kopen!

3. stap in als Stampin’ Up! team lid

Word tijdens Sale-A-Bration lid van het Stampin’ Up! team en verdien als lid nog meer gratis producten. Zoals altijd stel je zelf een startpakket samen voor € 175,- aan producten betaal je hiervoor slechts € 129,-. Daarnaast ontvang je nog meer GRATIS! bij je toch al fantastische startpakket.

Sale-A-Bration extra start aanbieding

Heb je vragen, stel ze gerust via mijn contactformulier of via jose@stampintreasure.nl
Ik verzorg ook tijdens de Sale-A-Bration graag je bestelling(en).

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.