flowering foils, sale a bration, stampin up, stampin treasure

De tijd raast door en de Sale-A-Bration is aan zijn laatste maand begonnen. Ik vertelde je al over de nieuwe SAB cadeautjes die per 1 maart zijn toegevoegd. Er is nog meer te kiezen. Mijn keus voor vandaag is gevallen op het Flowering Foils Designer Series Papier.

Het papier heeft een prachtig glimmend design in rose goud en zilver. Elk pak bevat 12 vellen met 4 verschillende motieven, 3 vellen van elk design. Hiervan gebruikte ik er dus één vel van om er een deksel mee te maken voor een super schattig doosje (eigenlijk 1/4e vel 😅)

flowering foils, sale a bration, stampin up, stampin treasure
flowering foils, sale a bration, stampin up, stampin treasure

De basis van het doosje is wit. Het deksel dus van het flowering foils designer series papier. Zie je hoe mooi het glimt!

De bovenkant van het doosje versierde ik met whisper white stansjes, champagne foil sheets stansjes, pareltjes en lint met een zilver randje.
Alles bij elkaar ben ik erg tevreden met het resultaat. Maar makkelijk was het niet om het designer series papier snijden. Niet omdat het niet lukt met onze fantastische trimmer, maar omdat het echt moeilijk is om zulk mooi papier stuk te snijden 😉

Onderstaande foto plaatste ik op mijn social media hihi.

dsp, snijden is niet makkelijk

Natuurlijk kun jij ook dit prachtige flowering floils design papier kiezen. Daarvoor bestel je voor € 60,- aan Stampin’ Up! producten en het is van jou zijn. Of kies je toch liever voor een van de andere cadeautjes? Weten welke cadeautjes er nog meer zijn, kijk bij mijn vorige blog bericht: Sale-A-Bration 2e release.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, ik ben graag je Stampin’ Up! demonstratrice.
Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl.

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.