Elk jaar verschijnt er in mei een nieuwe catalogus van Stampin’ Up!, de jaarcatalogus. Daarnaast zijn er door het jaar heen thema catalogussen (Mini Catalogus) en aanbiedingen (Flyers). Welke je ook bekijkt, ze staan allemaal boordevol producten en inspiratie. Elke actuele catalogus en flyer van Stampin’ Up! kun je hier downloaden. Heb je vragen, stel ze gerust!

Wil je een papieren exemplaar? Dat kan, neem even contact met mij op om een afspraak te maken. De catalogus is gratis als je de laatste 4 maanden bij mij bestelde, als je nog geen demonstrator hebt of over wilt stappen naar een andere demonstrator.

Wat je wilt weten over de catalogussen en flyers van Stampin’ Up!

Elke catalogus en flyer van Stampin’ Up! is bijzonder. Zoals hierboven al gezegd bevatten ze alle actuele producten van Stampin’ Up!
Daarbij zijn de stempels op ware grote afgebeeld. Er zijn dus geen verrassingen over het formaat van de stempels die je bestelt.
Onder elke stempelsset staat aangegeven uit hoeveel stempels de set bestaat en van welk materiaal ze gemaakt zijn (cling/rood rubber of photopolymer/doorzichtig). Ook is er aangegeven of er bijpassende ponsen of stansen zijn waarmee je de stempelafdrukken kunt uitponsen of -snijden. Als laatste is aangegeven welke maat clearblock je het beste kunt gebruiken. Natuurlijk vind je naast alle producten ook honderden voorbeelden en ideeën om je stempels te gebruiken.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelsekopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt de gastvrouwcode aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je deel uitmaken van de Stampin’ Up! familie en mijn team?
Klik hier voor informatie over het Startpakket en kom in mijn team!

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.