creating memories blog hop

Ook deze maand een blog hop van het Stamp Impressions team. Deze maand hebben we het toepasselijke thema creating memories – herinneringen maken.

Ons eerste idee was om aan de slag te gaan met foto’s en een layout te maken. En mijn stamp impressions collega’s zullen zich wellicht keurig aan die opdracht gehouden hebben, maar ik niet. Eerst zal ik je tonen wat ik gemaakt heb voor de creating memories opdracht en daarna zal ik uitleggen hoe het zo gekomen is 😅

Creating memories home deco

Deze hele week zou ik in Amerika gezeten hebben. Een stedentrip naar Seattle. Marcel had daar een conferentie en ik zou hem vergezellen. Nou je voelt hem al aankomen, de conferentie werd twee weken geleden gecanceld. Daarop hebben wij besloten de hele reis af te blazen. Nog voordat het inreisverbod bekend werd.

Dit ga ik niet makkelijk vergeten. en is wat mij betreft ook creating memories

Omdat we toch even weg wilde, we hadden immers wel gewoon vrije dagen, besloten we vier nachten naar een luxe hotel met een goed restaurant op de Veluwe te gaan. Afgelopen zondag rond de klok van drie waren we in het hotel. Om half zes werd bekend dat alle restaurants dicht moesten. En dus ook het restaurant en de bar bij ons hotel. Het eten hebben we die avond keurig op onze kamer geserveerd gekregen en ook het ontbijt werd bezorgd op de kamer. Het hotel bleef open en wij konden blijven.

Maar het voelde voor ons niet goed. Een deel van de beleving van even weg zijn is ook de vrijheid om een drankje te kunnen nemen in de bar en een duik te nemen in het zwembad. Voor een kop koffie of thee konden we bellen met de receptie. Het personeel van het hotel deed er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te houden. Maar het voelde beperkt en opgesloten. We zijn toen maar naar huis gegaan.

Eenmaal thuis was ik behoorlijk van de leg kan ik je zeggen. Een idee om een layout te maken had ik niet en mijn creativiteit zat helemaal op slot.

Van ellende ben ik maar aan de slag gegaan met een snijbestand van een ei dat ik kocht bij Marian Kreativ. Daarbij kon ik gewoon instructies volgen en hoefde ik niet na te denken. Ons Stampin’ Up! cardstock is ook perfect geschikt voor dit soort creatieve projecten.

Natuurlijk wilde ik het ei versieren en met mijn gemoedstoestand van teleurstelling en ook wel angst vond ik een beetje drama er goed bij passen.

Op mijn social media deelde ik eerder deze maand een foto met een aantal bloemen gemaakt met de poppy moments snijmallen. Daarvoor had ik verschillende stansvormen op elkaar gestapeld en aan elkaar bevestigd met een splitpen. Ik vroeg om tips wat ik met de bloemen kon doen. Een tip daarvan was om ze op een doosje te plaatsen. Nou dat leek me best toepasselijk. Uiteindelijk kan het ei open en dienst doen als een doosje.

poppy moments dies, snijmal, stampin up, stampin treasure

Ik ben erg tevreden met het resultaat en de herinnering die ik heb aan hoe het ei tot stand gekomen is. Het staat nu in de huiskamer te pronken. En omdat ik nog steeds niks anders heb kunnen bedenken voor de blog hop, heb ik besloten mijn creating moments met je te delen tijdens deze hop. Laat je een reactie achter wat je van mijn creatie vindt?

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog hebt gekeken. Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Fräulein Erdbeerli

Of je gaat vooruit en komt bij Yvonne Sprikmans – The Creative Teacup

Of je gaat vooruit en komt bij xx

Creatieve groet,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
Ons stamp impressions creating memories team voor deze maand

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

13 gedachten over “Creating memories – blog hop stamp impressions”

Reacties zijn gesloten.