Stampin’ Up! heeft een exclusieve voorverkoop van de Siertuin collectie aangekondigd. De collectie bestaat uit acht producten en ik laat ze je graag zien. Er zit zelfs een super gave Nederlandse stempelset bij.

Alle producten zijn vanaf 1 april te koop. Wachten op de nieuwe jaarcatalogus waar ze in staan is niet nodig.

Siertuin collectie voorverkoop producten

bedanken in stijl, nederlandse stempelset, stampin up
ornate style, nederlandse stempelset, stampin up

Voorbeelden

Aan de slag met de collectie?

Wil jij producten uit de siertuin collectie bestellen dan help ik je graag met je bestelling. Heb je vragen over deze of andere Stampin’ Up! producten of over een startpakket, neem dan contact op via mijn contactformulier of via jose@stampintreasure.nl.

Demonstratrice worden? Bestel de producten uit de voorverkoop in je startpakket! Lid worden van het Stampin’ Up! team is echt een super deal. Je kunt nu al de siertuin producten kiezen in je startpakket. En natuurlijk profiteer je deze maand ook nog van de Sale-A-Bration voordelen zoals voor € 175,- aan Stampin Up producten, een extra snij “hacker”, een set designer series paper en een zelf te kiezen stempelset. En dat alles voor een prijs van € 129,-.
Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op! Je vindt mijn gegevens onderaan dit bericht.

De volgende aanpassingen heb ik doorgevoerd tijdens de crisis.

Je bestellingen worden rechtstreeks aan je toegestuurd. Verzendkosten voor bestellingen boven de € 40,- zijn voor mijn rekening. Alle in-person workshops zijn tot nader order gecanceld. Voor het StampEvent kijken we naar de mogelijkheden, hierover bericht ik je zo snel mogelijk.

Creatieve groeten en #staysafe #blijfthuis,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.