minicatalogus en Sale-A-Bration brochure

Allereerst wil ik je natuurlijk vanaf deze plek een heel goed, gelukkig, gezond, liefdevol en creatief 2020 toewensen. Natuurlijk gaan we feestelijk het nieuwe jaar in. Bij Stampin’ Up! doen doen we dat met de nieuwe minicatalogus en de Sale-A-Bration brochure.

Hieronder vind je eerst de linkjes naar de minicatalogus en de Sale-A-Bration brochure. Want wat is er belangrijker dan dat! Klik op de afbeeldingen en de gidsen openen zich. Onder de afbeeldingen vertel ik je meer over de Sale-A-Bration van dit jaar.

Minicatalogus jan - jun 2020 Nieuwe producten 2020 minicatalogus en Sale-A-Bration brochure
klik op de afbeelding voor de mini catalogus

De minicatalogus januari – juni 2020 staat vol nieuwe producten en ideeën. Hij is geldig tot en met begin juni 2020. Zijn producten eerder uitverkocht dan worden deze niet aangevuld. Dus staat er iets bij wat je graag wilt bestellen, wacht dan niet. Op=Op!

Sale a Bration 2020 minicatalogus en Sale-A-Bration brochure
Klik op de afbeelding voor de Sale A Bration brochure

Natuurlijk hebben we ook weer een aantal nieuwe Nederlandse stempel sets! Waarvan 1 zelfs helemaal gratis bij een bestelling van €60,-

Sale-A-Bration = Gratis producten verdienen!

1. Gratis producten bij je aankopen

Bij elke bestelling van € 60,- ontvang je een Sale-A-Bration product GRATIS. Is je bestelling € 120,- dan zijn er meer opties. En mag je ook kiezen voor een groep speciale producten. Je herkent deze producten aan de speciale icoontjes!

Vanaf 1 maart voegt Stampin’ Up! nog meer GRATIS Sale-A-Bration producten toe!

icoontjes Sale A Bration minicatalogus en Sale-A-Bration brochure

Besteltip! Dit is het moment om de nieuwe snijmachine of een Stamparatus te bestellen. Met de stamparatus nog maar 1 euro verwijdert van een cadeautje!

2. organiseer een stempel party

Plaats een bestelling van € 375,- of meer en ontvang de exclusieve Little Ladybug stempelset GRATIS. Bestel samen met vriendinnen of tijdens geef een party om deze leuke set te bemachtigen. Deze zeer leuke speciale set is alleen tijdens Sale-A-Bration beschikbaar!

Stampin Rewards tijdens Sale A Bration 2020
Little Lady Bug Cling stamp set minicatalogus en Sale-A-Bration brochure

3. stap in als Stampin’ Up! team lid

Word tijdens Sale-A-Bration lid van het Stampin’ Up! team en verdien als lid nog meer gratis producten.

Zoals altijd stel je zelf een startpakket samen voor € 175,- aan producten betaal je hiervoor slechts € 129,-. Daarnaast ontvang je de volgende producten er GRATIS! bij.

– een Mini Paper Cutter
– een 6” x 6” (15,2 x 15,2 cm) Designer Series Paper pakket
– Een stempelset naar keuze uit een van de catalogi (hostess sets en Sale-A-Bration sets uitgesloten) Stampin’ Up! voegt uiteraard een business pakket en verzending van je startpakket is gratis.

Sale-A-Bration extra start aanbieding

Heb je vragen, stel ze gerust via mijn contactformulier of via
Ik verzorg ook tijdens de Sale-A-Bration graag je bestelling(en).

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen