watercolor tutorial, stampin treasure

Speciaal voor valentijn heb ik een aantal projecten voor je gemaakt met watercolor harten. Om deze harten te maken heb ik een kleine foto handleiding voor je gemaakt zodat je ze zo zelf kunt maken.

Sale-A-Bration is nog in volle gang en zoals al vaker is er een 2e release van Sale-A-Bration producten aangekondigd. En wel per 1 maart. De nieuwe producten zijn echt super leuk dus bestel en kies!

Watercolor harten tutorial

De watercolor harten zijn super simpel te maken. Kijk maar, het is in 3 foto’s vast te leggen. Onder elke foto vind je wat je moet doen en onder de foto’s staan de producten die je nodig hebt. Kies andere kleuren en een andere pons en je maakt natuurlijk iets heel anders dan harten. Misschien maak jij wel bloemen, blaadjes, paraplu’s, ballonnen etc. Klik op de foto’s om ze groter te maken.

Product Lijst
Sponge Brayers
[141714]
€ 9,50
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50

Een aantal harten heb ik met de rug aan elkaar bevestigd en voorzien van een bloemsteker. Super leuk om aan een boeket bloemen toe te voegen (misschien heb je de stekers wel gespot in de boeketten op mijn teamdag).

En jaaah het is me gelukt een paar Valentijn kaartjes te maken. Maar nee, het is niet gelukt ze te versturen 🙈🙈 🤣🤣
Gelukkig kon ik er eentje meegeven aan mijn stiefzoon om aan zijn vriendinnetje te geven. Maakt hij een goede beurt 😅

watercolor harten kaart, stampin treasure

En nog een slinger voor de lol 😅

watercolor harten slinger, stampin treasure

2e release Sale-A-Bration

Nog meer liefde! We gaan naar de 2e release van Sale-A-Bration producten. Want die zijn werkelijk onweerstaanbaar 😍

Vanaf 1 maart valt er nog meer te kiezen. Zat er in de 1e release niets voor je bij (wat ik me nauwelijks kan voorstellen maar OK) dan is de nieuwe release echt een feestje. Klik op de afbeelding en de brochure opent zich.

sale_a_bration, sab, 2e release, nieuwe producten

Zoals ik al zei, deze producten zijn extra! Er valt veel te kiezen.

Ik help je graag met je bestelling want tot en met eind maar ontvang je bij elke € 60,- aan bestelling mag je een gratis Sale-a-Bration product uitzoeken.

Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op

Sale-A-Bration extra start aanbieding

Is je wensenlijstje lang, dan is het een optie om Stampin’ Up! lid te worden en je aan te sluiten bij de groep. Met de speciale instap aanbieding ontvang je maar liefst voor € 175,- aan producten, krijg je een kleine hakker (soort snijmachine), een pakket designer series paper cadeau en een stempelset naar keuze cadeau. En dat allemaal voor maar € 129,-!

Ik verwelkom je graag in mijn team. Of je nu komt als hobbyist en voor de korting gaat of wanneer je wat extra’s wilt verdienen en een bedrijfje op wilt zetten, je bent van harte welkom! Begin vandaag nog en kom in mijn team. Heb je hier vragen over, neem dan contact met mij op.

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.