teamdag treasureteam stampin treasure

Ik heb lang gepland, hard gewerkt en veel voorbereid. En dan is het zover, de teamdag van het treasureteam.

Waar ik de dagen ervoor nog super relaxt was en prima op schema lag om alles af te krijgen zoals ik het bedacht had, begonnen de zenuwen in de avond voorafgaand aan de teamdag toch nog te kriebelen van de zenuwen.

Specifiek om iets in het bijzonder was het niet, want alles was klaar. Had ik meer willen doen dan? Nee niet echt, genoeg was genoeg.

Toch begint ook de teamdag zelf met een zekere spanning. Gelukkig heb ik hulp om op te bouwen. Manlief en Miranda Versteeg helpen met alles wat nodig is om de locatie in orde te brengen.

Rond twaalf uur staat alles klaar en hebben we tijd voor een kopje koffie.

Om kwart voor een beginnen de eerste dames te arriveren. Het feest van de herkenning begint. Gelijk komen de eerste swaps tevoorschijn en begint de uitwisseling van tips en tricks. Langzaam groeit de groep aan tot het uiteindelijk aantal van 21 dames inclusief ikzelf. Teamleden die er al lang bij zijn diepen herinneringen op en kletsen bij, nieuw teamleden worden warm opgenomen in de groep. Zouden we vandaag niks op het programma hebben, dan zouden we ook zeker de dag gezellig doorbrengen en niks missen.

Maar ik heb wel degelijk iets op het programma van mijn teamdag😊

Om twee uur beginnen we met een presentatie door mijzelf over mijzelf. Ik probeer de dames een kijkje te geven in mijn laatste jaar, wat het met me gedaan heeft en hoe ik verder wil. Dat Stampin’ Up! daar in blijft passen staat als een paal boven water. Ik wil helemaal niks missen van wat ik heb opgebouwd. Ik wil leren hoe ik het misschien beter kan en misschien wil ik wel meer, maar er moet balans zijn. Dat is duidelijk.

Het eerste stukje van de presentatie vind ik niet makkelijk. Voor een groep staan is niet wat ik heel makkelijk vind en met zo’n persoonlijk verhaal ben je een en al kwetsbaarheid.

presentatie, teamdag, stampin treasure

Ik ben bijzonder trots op mijzelf dat ik het gedaan heb en ik voel mij gesteund door alle positieve reacties van de dames. Het is fijn om jezelf te kunnen zijn in zo’n groep van mensen die om een passie bij elkaar gekomen is.

Na de thee en koffie gaan we verder met een creatief project. Het ontwerp is van Sara Douglass, CEO van Stampin’ Up! en je hebt hiervan al een variant gezien in een eerder bericht op mijn blog (klik).

Honey Bee, honingbij, stampin up, stampin treasure,

Speciaal voor de dames heb ik afgelopen maanden het prachtige Golden Honey dsp uit de sale-A-bration gehamsterd zodat we met zijn alle het specifieke project van Sara kunnen maken.

Omdat niks kan zonder een klein beetje eigen inbreng heb ik het middenstuk van de layout zelf bedacht.

De dames gaan allemaal aan de slag met hun pakketje en voordat we het weten is de middag om. Het is heerlijk om te zien hoe goed het in de smaak valt. En sommige weten er zelfs een hele eigen draai aan te geven.
Er is er zelfs een die met de materialen kaarten maakt in plaats van de layout zodat ze de ideeën voor haar volgende workshop bij haar thuis al klaar heeft. Grappig toch! Zoveel eenheid en toch zoveel zelfstandigheid. Het is echt genieten om ze aan het werk te zien. Halverwege de knutselmiddag heb ik nog een aardigheidje met wat zoetigheid voor ze.

teamdag cadeautjes, stampin treasure, treasureteam

Om half vijf heeft iedereen het zo ongeveer klaar en heb ik nog een verrassing voor ze voordat we om kwart voor zes gaan eten.

Een klein gebaar, teamdag, treasureteam

Alle aanwezigen ontvangt van mij een kaart met een cadeaubon. En we maken van elke kaart een echt feest momentje door ieder afzonderlijk voor haar prestaties met Stampin’ Up! te belonen.

\Als laatste heb ik een kaart voor mijn team mama Jenni uit Duitsland. Ook zij is vandaag aanwezig en met trots kan ik zeggen dat zij onderweg is naar haar 1 miljoen omzet.
Het wordt hard werken maar ze hoopt het dit jaar te halen. Om haar aan te moedigen heb ik een slinger voor haar gemaakt. Allemaal hartjes vast gemaakt op een lint. Ze vormen samen de weg naar de 1 miljoen. Elke keer als ze over een nieuwe grens gaat kan ze een hartje weg knippen, zo komt ze elke keer een hartje dichter bij haar doel. Het is haar zo gegund haar doel te bereiken 😊

Even na half zes komt Marcel binnen met de pizza’s en salades, wat een smullerij. Binnen niet al te lang is elk buikje gevuld en schenken ik met voldoening de laatste koffie en thee. Wat een prachtige teamdag …..

Creatieve groetjes,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil jij de volgende keer ook bij mijn teamdag zijn? Bestel je startpakket en kom als Stampin’ Up! teamlid bij mijn Treasureteam.

Als Stampin’ Up! demonstratrice geniet je veel voordelen. En tijdens Sale-A-Bration is het zelfs nog aantrekkelijker. Behalve het startpakket ontvang je nog meer extra’s! Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Eerst wat meer informatie lezen, dat kan hier: Demonstratrice worden.
Informatie over het extra’s tijdens de Sale-A-Bration vind je onder het kopje: stap in als Stampin’ Up! team lid in dit bericht (klik).