De onderstaande layout heb ik gemaakt met het prachtige designer series paper Peaceful Poppies uit de komende nieuwe mini catalogus. Het idee en format is van Sara Douglass, CEO van Stampin’ Up. Zij presenteerde dit idee tijdens ons jaarlijkse event OnStage en ik vond het zo’n leuk idee dat ik gelijk aan de slag ging. Deze keer met peaceful poppies dsp maar ik denk dat ik al mijn dsp voortaan zo presenteer. Wat vind jij? Doen?

scrap pagina Peaceful Poppies

En omdat wat op een pagina kan ook op een kaart kan, maakte ik met de peaceful poppies ook nog een kaart. Deze kaarten zijn intussen onderweg naar klanten die deze maand bij mij bestelde.

Peaceful Poppies kaart

Nu je een glimp hebt opgevangen van het moois dat komen gaat ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de rest! Je kunt dan ook de mini catalogus en de nieuwe Sale a bration folder vanaf vandaag bij mij bestellen. De mini catalogus en SAB folder zal zijn in de tweede helft van december verstuurd.

Vul de velden in die gemarkeerd zijn met * en zet een vinkje bij het privacy beleid.
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

paper trimmer stampin up stampin treasure

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Voor deze maand is de code: KTSMNBEA.
De hostess code vind je ook altijd aan de zijkant van mijn blog of, bij een mobiel, helemaal onderaan.