blog in een nieuw jasje, stampin treasure

Het voorjaar komt er aan, er is verandering op komst. Dat was de gedachte die ik had toen ik vanmiddag ben begonnen om mijn blog in een nieuw jasje te steken.

Al een hele tijd staat het aanpassen van mijn blog op het takenlijstje. Maar ik was bang dat het veel werk zou zijn, dat ik van alles opnieuw moest leren. En bang dat ik van alles kwijt zou raken. Daar zat ik echt niet op te wachten en dus bleef ik uitstellen. Er zijn genoeg andere zaken die eerst of ook aandacht nodig hebben.

painted poppies stampin up stampin treasure

Toch kon ik vandaag de drang niet langer weerstaan. Misschien kwam het door het mooie zonnige weer vanmorgen of was het gewoon het moment. Of het kwam door bovenstaande foto die vanmorgen in mijn mailbox zat. Painted Poppies kaarten en labels aan een draad in de kamer.

Geen idee, maar vanmiddag ben ik gewoon aan de slag gegaan. Noem het knutselen in de digitale wereld of gewoon een voorjaarsschoonmaak.
Het resultaat is dat mijn blog een nieuw jasje heeft!

Brengt een nieuw jasje ook nieuwe energie?

Dat zou echt geweldig zijn! Zoals je weet is het hier een tijdje heel stil geweest. Dat had een reden, en ik moest lief zijn voor mijzelf, maar blij werd ik er niet van. Het achtervolgde me van tijd tot tijd echt. Ik moest toch ergens energie vandaan kunnen halen om een stukje te schrijven, een foto te laten zien van de dingen die ik maak.

Maar nee, helaas, het lukte slecht. En daarin speelde misschien ook wel mee dat ik klaar was met mijn oude (blog) jasje. Nu ben ik een stapje verder. Ik wilde fris en fruitig en voorjaar 🙂 Dat is wat mij betreft in ieder geval gelukt. Nu kijken of het ook energie brengt om weer vaker een bericht te maken. Want er is zo veel leuks om te laten zien en nieuwtjes om te delen.

Nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd wat je van het het nieuwe jasje van mijn blog vindt? Laat een berichtje achter en vertel het me!

Verrassend bijpassend

Nu je toch een kijkje bent komen nemen wil ik je nog herinneren aan de verrassend bijpassend producten. Die zijn inmiddels te bestellen!

Even als herinnering, de verrassend bijpassend producten zijn leuke stansen/snijmallen en papier passend bij stempels en ponsen uit de
nieuwe mini catalogus en SAB brochure. Je leest er alles over in mijn vorige blogbericht

Op mijn facebook en instagram heb ik een rekenvoorbeeld geplaatst waar ik enthousiaste reacties op heb ontvangen. Daarom herhaal ik het voorbeeld ook hier, zodat ook jij kunt profiteren. Want door te combineren verdien je snel gratis SAB producten om, je raadt het al, nog meer te kunnen combineren ;-).

Rekenvoorbeeld:

De totaalprijs van deze super grappige combinatie is €61,- (excl. verzenden). Bij bestelling van deze combinatie ontvang je een gratis SAB set!
Kies bijvoorbeeld de leuke nieuwe Nederlandse tekstset “specaal voor jou”

speciaal voor jou stampin up stampin treasure

Wil je deze combinatie of andere Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, neem dan contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Creatieve (digitale) groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

6 gedachten over “Een nieuw jasje voor mijn blog en een rekenvoorbeeld”

Reacties zijn gesloten.