verrassend bijpassend stampin up

De titel zegt het al, we gaan combineren! Maar liefst zes verrassend bijpassend producten zijn vanaf 4 februari tot en met 31 maart beschikbaar (zolang de voorraad strekt) en ze sluiten aan bij de producten die je kent uit de Sale-A-Bration brochure en uit de minicatalogus Januari – Juni.

Gave stansen en een set designer series papier met afbeeldingen die je uit kunt ponsen met de juiste pons! Ik heb een overzicht voor je gemaakt welke van de zes producten waarbij horen en natuurlijk een voorbeeld. Zo kun je direct zien of je al iets hebt wat matcht, of dat je misschien allebei wel wilt!

De Nature’s Thoughts stansen à €35,- passen bij de Positive Thoughts stempelset (€25,- blz 23 van de mini catalogus).
nature's thoughts stampin up verrassend bijpassend
De Special Day stansen à €35,- passen bij de Special Someone stempelset (€21,- blz 36 van de mini catalogus)
special day stampin up verrassend bijpassend
Ladybugs stansen à €35,- passen bij de gratis Host stempels Little Ladybug. Deze unieke set ontvang je t/m eind maart gratis bij een bestelling vanaf €375,- (combineer een bestelling samen met je vriendinnen!)
Ladybug stampin up verrassend bijpassend
De Sending Flowers stansen à €33,- passen bij de Nederlandse Sale-A-Bration set “Speciaal Voor Jou”. Deze set ontvang je gratis bij een bestelling van €60,- (De engelse versie van deze set vind je op blz 11 van de Sale-A-Bration brochure)
sending flowers stampin up verrassend bijpassend
De Birthday Stansen à €33,- past bij de Sale a Bration set Happy Birthday To You, gratis bij een bestelling van €60,- (blz 8 uit de Sale-A-Bration brochure)
birthday stampin up verrassend bijpassend
pleased as punch stampin up verrassend bijpassend
Als laatste , het Pleased as a Punch Designpapier à € 14,-. Mijn absolute favoriet! Zoals je ziet passen er maar liefst vijf punches bij!
pleased as punch stampin up verrassend bijpassend

Hoe gaaf is dat. Zelfs wanneer je pas een van deze punches hebt, is het al super dat je de plaatjes zo uit kunt ponsen.

Ga jij voor verrassend bijpassend?

Deze verrassend bijpassend producten zijn van 4 februari tot en met 31 maart verkrijgbaar, zo lang de voorraad strekt. Wacht er dus niet mee. Weet je nog de kikkerstansen van vorig jaar..? Die waren binnen enkele dagen uitverkocht!
Wil je de producten nu al hebben? Stap dan in als demo en bestel de materialen bij je starterspakket als een van de voordelen van demonstratrice zijn! Lees dit bericht voor meer info.

Op 2 februari doe ik weer een verzamelbestelling. Uiteraard kun je ook op andere momenten bestellen, dan betaal je €5,95 verzendkosten en wordt het bij jou thuis afgeleverd. Stuur mij een berichtje en ik maak het voor je in orde. Wil je liever online bestellen? Dat kan in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl
(hostesscode van de maand januari/februari in de webwinkel: 7MU7DZKN)

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.