Anything chirstmas, blog hop, stampin up, stampin treasure

Welkom bij weer een blog hop van ons Europese Stamp Impressions team. Deze keer maken we alles lekker feestelijk met onze Anything Christmas hop.

Mijn bijdrage is een kerstkaart. Het klinkt misschien gek, maar ik vind het niet altijd makkelijk om de juiste compositie te vinden. Dan zit er iets in mijn hoofd maar dat komt dan nooit zo goed uit. Dan mist er iets of de balans lijkt zoek. Maar nu vind ik de kaart, al zeg ik het zelf, bijzonder goed geslaagd is 😅. Ik ga er nog maar een paar meer maken dan heb ik er weer wat om te versturen voor de kerst 🎄

anything christmas, stampin up, stampin tresure, kerst, kerstkaart, peppermint, gingerbread

Met wat foto’s hoop ik dat je een beetje een beeld krijgt, hoe ik de kaart heb gemaakt.

De maten van het papier zijn:

  • Zandkleurig / Sahara Sand kaartkarton – 29,7 cm x 10,5 cm gerild/gescored op 14,85 cm
  • Zwart / Basic Black kaartkarton – 14,6 cm x 10,3 cm
  • Wit / Basic White kaartkarton – 14,3 cm x 10,0 cm
  • Zwart / Basic Black kaartkarton voor de tekst – 6 cm x 1,5 cm

De kleuren inkt die ik gebruik zijn Sahara Sand en Real Red. In mijn voorraad embelishments vond ik nog doorzichtige druppeltjes om de kaart mee af te maken.

Hop mee met onze anything christmas blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze anything christmas uitdaging, hop dan vrolijk mee. Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Daarvoor neem je contact met mij op via mijn contactformulier of via email jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook online winkel via: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand (D3S2SQ99). Je vindt de meest actuele code altijd aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.


Product List

2 gedachten over “Anything Christmas – Stamp Impressions Blog Hop”

Reacties zijn gesloten.