mini catalogus, voorjaar, 2022, stampin up, stampin treasure

Het is zover! De nieuwe mini catalogus voorjaar 2022 en de Sale-A-Bration brochure zijn live! Het feest kan beginnen. Er zijn weer super veel mooie nieuwe producten bij. We hebben drie nieuwe Nederlandse stempelsets (plaatjes staan onderaan dit bericht! Eentje daarvan is er maar tijdelijk, lees verderop hoe je hem in je bezit kunt krijgen. Want daar vertel ik je in het kort alles over de Sale-A-Bration cadeautjes. Heb je hier meer vragen over dan help ik je graag zodat je niks mist aan cadeautjes.

De mini catalogus voorjaar 2022 loopt tot en met juni 2022. De Sale-A-Bration loopt in januari en februari, hou dit dus in de gaten zodat je de cadeautjes niet mis loopt!

Gelijk zelf bestellen? Ga naar www.mijnstempelskopen.nl en shop in mijn webwinkel. Is je bestelling onder de €200 vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand G2Q2W7G3. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

De eerste verzamelbestelling plaats ik op 4 januari 2022 om 20:00. Daarna is er op op 18 januari een verzamelbestelling. Wil je mee bestelling of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up! neem dab contact met mij op via jose@stampintreasure.nl.
Wil je papieren exemplaren van de mini catalogus en de Sale-A-Bration brochure ontvangen, stuur mij ook dan een mailtje.

Mini catalogus voorjaar 2022

jan jun, mini catalogus, voorjaar, 2022
klik op de foto voor de online catalogus

Voor de zekerheid ook de hele link nog even: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2022/JJ/preorder/JJ22_en_UK_preorder.pdf

Sale-A-Bration 2022 (loopt van januari tot en met februari 2022)

sale a bration, 2022, stampin up, voorjaar
klik op de foto voor de online brochure
klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Voor de zekerheid ook hier de link nog even van: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2022/SAB/preorder/SAB22_en_UK_preorder.pdf

Nieuwe Nederlandse stempelsets

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen