Het regent korting op kaartkarton, inktkussens en stansen tijdens de prijzenstorm van 16 t/m 18 november

Sluit het jaar goed af en profiteer van veel voordeel op onze creatieve producten uit de Jaarcatalogus 2021-2022.

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat ook de uitverkoop van de juli – december mini catalogus van start. Voor deze producten geldt zolang de voorraad strekt en Op=Op. Op het moment dat ik deze blogpost schrijf is de lijst met uitverkoopproducten nog niet beschikbaar. Deze wordt op maandag 15 november om 21:00 vrij gegeven.
Meld je aan voor mijn whatsapp verzendlijst zodat je deze lijst ook zo snel mogelijk hebt. Uiteraard plaats ik hem ook op mijn blog, maar er gaat even tijd overheen voordat je dan de informatie hebt. Mis dus niks en meld je aan. Daarvoor stuur je me een berichtje via Whatsapp, facebook of instagram.

10% korting op alle kaartkarton

Dat betekent niet alleen het gekleurde A4 kaartkarton van € 10,50 voor € 9,45, maar ook ons prachtige Basic White stempelkarton voor maar € 9,- en het 12″ x 12″ kaartkarton voor € 13,95. Welke kleur vul jij aan?

prijzenstorm, korting, kaartkarton, stampin up, stampin treasure

15% korting op alle inkussens

Is een inktkussen aan vervanging toe of heb je een van de kleuren nog niet? Dan is dit het moment om in beweging te komen!

prijzenstorm, korting, inktkussens, stampin up, stampin treasure

20% korting op stansen

Whohoo! Dit is echt gaaf. Door de hoge korting op de stansen, is het ook heel interessant om een bundel te kopen. Alleen dan als losse stansen met bijpassende stempelset. Denk dus ook niet dat je niks aan alleen stansen hebt. Het is even omdenken, maar ik help je er graag mee.

Een voorbeeld?

Uniek artistiek stansen van € 42,- voor € 33,60
Artistically inked Stempelset € 29,-

Samen komt dat op € 62,60 (dat is minder dan de bundelprijs in de catalogus van € 63,75. Kortom besparen, besparen!

prijzenstorm, korting, stansen, stampin up, stampin treasure

Tijdens de prijzenstorm bestel ik elke dag! Stuur mij je wensen door via Whatsapp, instagram, e-mail jose@stampintreasure.nl of shop online.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.