sale a bration, stampin up, stampin treasure, sab

Het is zover, de nieuwe mini catalogus najaar 2021 en de 2e Sale a bration brochure zijn live! Het feest kan beginnen. Er zijn weer super veel mooie nieuwe producten bij. En natuurlijk ontvang je tijdens de 2e Sale a bration zoals je gewend bent bij elke bestelling van € 60,- een cadeautje.

Download snel de nieuwe catalogus en de sale-a-bration brochure en laat je verrassen. Verder naar beneden in dit bericht vind je in het kort alles over de sale-a-bration cadeautjes. Heb je hier meer vragen over dan help ik je graag zodat je niks mist aan cadeautjes. Helemaal onderaan dit bericht vind je afbeeldingen van de nieuwe nederlandse sets en een afbeelding van de kleine stans & emboss machine.

De eerste verzamelbestelling plaats ik op 6 augustus 2021 om 20:00. Daarna is er op elke dinsdag een verzamelbestelling.

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Wil je papieren exemplaren van de mini catalogus en de sale-a-bration brochure ontvangen, stuur mij dan een mailtje op jose@stampintreasure.nl

Ook online bestellen is een stuk eenvoudiger geworden nu je met een Paypal account kunt afrekenen. Ga naar www.mijnstempelskopen.nl en shop in mijn webwinkel. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten). Voor de maand augustus is de code GQMWUYYH.

Mini catalogus najaar 2021 (loopt van augustus 2021 tot en met 3 januari 2022)

Voor de zekerheid ook de hele link nog even: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2021-JD-Mini-Catalog/20210505_JD_en_UK.pdf

De 2e Sale-a-bration 2021 (loopt van augustus tot en met september 2021)

Klik op de foto om het downloaden van de sale-a-bration brochure te starten
Let op voor Sale-a-bration producten kunnen eerder op raken voordat de periode eindigt

Voor de zekerheid ook hier de link nog even van: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2021/06_SAB/SAB21_JUL_UK-en.pdf

Maximaal profiteren van de nieuwe mini catalogus voorjaar 2021

sale a bration, sab, stampin up, stampin treasure, aanbieding, actie, instappen, gratis

Klik op de afbeelding om hem vergroot te bekijken!

Nieuwe Nederlandse stempelsets en de mini stans en emboss machine

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.