pinguin, pons, pinguinpret, punch, stampin up, stampin treasure, nederlands, nederland, stempel stempelset

Productpakket: Pinguinpret € 38,50 (inclusief 10% korting)
Stempelset: Pinguinpret € 21,-
Stansen: Pinguin vormen pons € 22,-

In onze creatieve combinaties past alles perfect bij elkaar. Daardoor kun je de gestempelde afdrukjes gemakkelijk uitponsen met het bijpassende gereedschap.

Fotopolymeerstempelset

De pinguïns uit de stempelset Pinguin-Party zijn zo snoeperig dat het water je haast in de mond loopt. Kleed de staande en zwemmende pinguïn aan met een pet, sjaal en gewei-diadeem. Gebruik de sneeuwvlokken om een winters tafereel te maken. Of gebruik de geschenken en kerstbomen om iets voor de feestdagen te creëren. De set biedt zoveel mogelijkheden! Combineer de motieven en maak een unieke kolonie met schattige waggelende pinguïns. Je kunt de motieven eerst stempelen en daarna van leuke kleuren voorzien! Ook verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans.

pinguin, pinguinpret, stampin up, stampin treasure, nederlands, nederland, stempel stempelset
Pinguinpret fotopolymeerstempelset
 • 28 fotopolymeerstempels
 • Aanbevolen transparante blokken (apart verkrijgbaar): a, c, d, i

Pons

Ben je op zoek naar de schattigste pinguïn ter wereld? Dan ben je met de Pinguïn vormen-pons aan het juiste adres. Door de diverse onderdelen te combineren kun je één pinguïn maken. Vervolgens kun je een heel legertje pinguïns maken. Plaats ze op labels, kaarten en andere papierprojecten. Ook super leuk om met kinderen te maken. Zet in een handomdraai een stel snoezige pinguïns in elkaar.

 • pons
 • Grootste pons: 4,4 x 4,4 cm (1-3/4″ x 1-3/4″)
Andere Nederlandse stempelsets vind je hier: Nederlandse stempelsets

In het engels dit productpakket Pinguin Party Bundle stempelset Penguin Place Photopolymer Stamp Set en de pons heet Penguin Builder Punch.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten, dan help ik je graag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Online betalen kan met een Paypal account of met een credit card. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Productlijst pinguinpret


Fotopolymeerstempels van Stampin’ Up!

 • zijn doorzichtige stempels, waardoor je de afbeeldingen perfect kunt plaatsen;
 • geven precies genoeg mee om keer op keer een haarscherpe stempelafdruk te krijgen;
 • hechten aan onze transparante blokken zonder te schuiven;
 • kunnen verplaatst worden: je bevestigt ze tijdelijk op transparante blokken om te stempelen en haalt ze er weer af om ze op te bergen;
 • nemen weinig plaats in beslag: je hebt maar één set blokken nodig voor al je cling- en fotopolymeerstempels (de blokken zijn apart verkrijgbaar);
 • zijn verpakt in hoesjes met afbeeldingen erop, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen en snel terug kunt vinden.

Met een pons maak je vlug en simpel figuren die je creatieve projecten iets extra’s of diepte kunnen geven. Ook kun je met een pons gemakkelijk de gestempelde illustraties uitsnijden en daarom hebben veel van onze stempelsets bijpassende ponsen. Onze ponsen zijn van uitstekende kwaliteit, betaalbaar en eenvoudig in gebruik.

 • Gestroomlijnde behuizing
 • Een groot oppervlak voor precisiewerk en goede hefboomfunctie
 • Met vergrendelsysteem voor veilig opbergen
 • Strak vormgegeven en stapelbaar (met ponsen van dezelfde grootte)