juli - december 2021 mini catalogus

De Juli – December 2021 Mini Catalogus is een creatief seizoensgebonden boekwerk! Je vindt er stempelsets, bijpassende stansen/ponsen, kaartkarton en papier met een design.

Maar ook vind je er een heleboel leuke ideetjes, echt te veel om op te noemen.
LET OP: de pdf is ongeveer 16mb!

Informatie over de andere producten vind je in de actuele jaarcatalogus, flyers en mini catalogus. Deze vind je hierStampin’ Up! catalogus.

Stampin’ Up! heeft een paar leuke video’s waarbij je de producten van dichtbij kunt bekijken. Deze video’s vind je hieronder. Klik op de link en de betreffende video start:

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Online betalen kan met een Paypal account of met een credit card.

Voeg de gastvrouwcode toe aan elke online bestelling tot € 200,- in mijn online winkel en ontvang een gratis cadeautje van mij. Voor augustus 2021 is de gastvrouw code GQMWUYYH. Na deze maand vind je de code aan de rechterkant van mijn blog (op een mobieltje staat hij onderaan).

Geeft je meer uit dan €129? Ontvang de beste deal in de catalogus door het startpakket te kopen. Neem contact met mij op voor meer informatie of lees mijn pagina over instappen.

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.