new in colors

Het is blog hop tijd. Hop mee met ons Stamp Impressions team langs alle Hello New In Colors creaties.

Ik heb een special fold kaart gemaakt. Wanneer je de kaart opent schuift de kleurenboog omhoog en komt er nog een tekst zichtbaar.

stampin treasure, special fold, new in colors, handpenned

De watercolor bloem op de voorkant maak je met Shimmery White kaartkarton. Daarop breng je met een aqua pen inkt aan in verschillende kleuren. Na het drogen stempel je de bloem in Evening Evergreen op het papier en stans je de bloem uit.

De kleurenboog is natuurlijk gemaakt in de nieuwe in colors.

new in colors, stampin treasure, stampin up

Maar omdat ik meer dan 5 kleuren in de boog nodig had, heb ik het gekleurde kaartkarton met de stampin blends gekleurd. De kleur uit de alcohol markers in dezelfde In color kleuren pakt geweldig goed op het kaartkarton. Doordat ik steeds de donkere uit de stetjes pakte is het verschil goed te zien.

new in colors, stampin up, stampin treasure

Is het niet geweldig dat zo veel verschillende producten te koop zijn in dezelfde kleuren! Daar word ik echt heel blij van. Het geeft je de mogelijkheid om heel simpel te combineren en zeker te weten dat het bij elkaar past.

Hop mee met onze Hello New In Colors blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze new in colors uitdaging, hop dan vrolijk mee. Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Zin in een goede deal? Voor de in color kleuren heb ik een leuke share opgezet. Die vind je hier. Kies je deze maand voor de Goud optie (à € 69,-, dan ontvang je een pakje Ombré Gift Bags ter waarde van € 7,25 gratis.

Wil je de Stampin Blends het liefst allemaal sparen, ik heb vanaf nu eens speciale share opgezet! Je leest er alles over op mijn pagina Samen delen.

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

5 gedachten over “Hello New In Colors – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.