spring fling, blog hop, stampin treasure, stampin up

Het is blog hop tijd. Hop mee met ons Stamp Impressions team langs alle Spring Fling Creaties. Dat gaat vast een kleurrijk geheel worden!

Mijn kaart heb ik gemaakt met het gloednieuwe productpakket Hand-Penned Petals. Bloemen zijn niet zo mijn ding. Toch bestelde ik deze set in de voorbestelperiode (een voordeeltje als je demonstratrice bent) en ik kan hem echt aanraden. Ook het bijpassende design papier is om te smullen. Als je straks de catalogus in handen hebt, dan moet je hier echt eens naar kijken!

spring fling, hand-penned Petals, stampin up, stampin treasure
hand penned petals, stampin up, stampin treasure, bundle, productpakket

De tekst die ik gebruikte is hier thuis een soort lijfspreuk die wij onze kinderen altijd hebben voorgehouden. Alles kan als jij het laat gebeuren.

De kleuren die ik koos zijn Pool Party, Petal Pink en de nieuwe kleur Evening Evergreen. Een kleur die ik zeker vaak ga gebruiken in plaats van zwart.

spring fling, hand-penned Petals, stampin up, stampin treasure

Hop mee met onze Spring Fling blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze Spring fling uitdaging, hop dan vrolijk mee. Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Belinda Wenke – Beli´s Kreative Welt
Sigrid – Sigrids kreative ART  
Yvonne Spikmans – The Creative Teacup
Sara Sayers – KISS Kreative
Jose Hoogeveen – Stampin Treasure
Judith Gryspeerdt – Les petits papiers d’Ilse
Martina Auer – Fräulein Erdbeerli
Martina D. -Tinas Bastelecke
Miranda Versteeg | Atelier Negen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

3 gedachten over “Spring Fling Stamp Impression blog hop”

Reacties zijn gesloten.