samen sparen, extra, stampin rewards

Samen sparen, de catalogus komt er aan en we trappen gelijk af met twee geweldige acties waarbij samen een ander dimensie krijgt!

Natuurlijk verlangen we er allemaal naar om weer gezellig bij elkaar aan de keukentafel te kruipen, samen zijn en samen te stempelen. Maar voorlopig doen we dat met gezond verstand vooral online. Samen sparen kan natuurlijk wel laat me vertellen hoe.

Samen Sparen

Tijdens de actie krijg je voor elke in aanmerking komende bestelling rijkelijk beloond met Stampin’ Rewards én ontvang je daar nog eens een extra tegoed bovenop! Hoe hoger het besteltotaal hoe meer Stampin’ Rewards je verdient. En het mooie is, individuele bestellingen worden ook met Stampin’ Rewards beloond als het besteltotaal de onderstaande bedragen bereikt.

samen sparen, extra, stampin rewards, nieuwe catalogus 2021
.
*Catalogusprijs exclusief verzendkosten.

Dit betekent dat bij elke bestelling boven de € 200,- je minimaal 10% Stampin Rewards ontvangt. In het geval van €200,- dus €20,- aan Stampin Rewards. Dit “geld” besteed je op dezelfde bestelling aan nog meer gratis producten (het is dus geen korting). Deze gratis producten mag en kan van alles uit de catalogus zijn, maar het mogen ook de Host producten zijn die je achterin de catalogus vindt (blz 170 en 171).
Deze Host of gastvrouw producten zijn niet “gewoon” te koop.

Is je bestelling minimaal € 275,- dan krijg je naast de minimaal € 27,50 nog eens € 27,- extra aan Stampin Rewards.

Ik snap natuurlijk dat het niet voor iedereen is weggelegd om even voor € 275,- te bestellen. Maar wie weet heb je vriendinnen waar je samen mee kunt doen. Door jullie bestelling te combineren kun je samen sparen!

Samen stempelen

startpakket, stampin up, stampin treasure

Volg je mijn blog al een tijdje, dan weet je dat ik al jaren deel uit maak van de Stampin’ Up! familie en dat ik ook een eigen team heb. Samen stempelen we, delen we ideeën en informatie en maken we plezier. Het liefst natuurlijk op gezette tijden bij elkaar, maar in deze bijzondere tijd ook online. Elke maand treffen we elkaar en maken we samen een project. De ene keer mag ik de uitleg doen, een andere keer is het een van mijn teamleden. Heb jij altijd al eens mee willen doen, dan kan dat in de maand mei extra voordelig. Want wordt je deze maand demonstratrice en kom je in mijn team, dan ontvang je geen € 46,- maar € 78,- aan gratis producten!

Alles wat je hoeft te doen is een startpakket kopen voor € 129,-. Laat mij je helpen bij het starten. Stuur mij een mailtje op jose@stampintreasure.nl of whatsapp naar 06-14145412 en we spreken samen af hoe je dit allemaal kunt realiseren. Je eerst een beetje inlezen? Geen probleem. De basis informatie vind je op mijn pagina: Stap In!

Maak er wat moois van!


Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).