Een nieuwe catalogus* betekend standaard nieuwe In Color kleuren bij Stampin’. Up! De In Color kleuren zijn altijd om te smullen en een trendy aanvulling op de totale kleur collecties. Maar eerlijk is eerlijk, deze keer zijn ze wel heel erg gaaf!

In color kleuren, 2021-2023

Ook dit jaar heb ik voor de nieuwe In Color kleuren een samen delen opgezet.

Ik heb er voor gekozen om drie pakketten aan te bieden. De pakketten lopen van klein naar groot; er is een bronzen, zilveren en een GOUDEN pakket. De eerste vijf deelnemers die de GOUDEN optie kiezen ontvangen naast het gekochte pakket een extra verrassingspakketje met nog meer In Color plezier.

Wacht dus niet en bestel jouw In Color kleuren!

 in color, samen delen, share, 2021-2023

Praktische informatie over de In Color kleuren share:

  • De verzendkosten van een pakket zijn € 3,95
  • De factuur voor je pakket ontvang je eind april
  • Pakketten worden half mij verzonden, je ontvangt een track & trace code
  • Van elke In color kleur zijn er ook Stampin’ Blends en Refills te bestellen. Deze kun je aan je bestelling toevoegen tegen de productprijs. Extra verzendkosten neem ik voor mijn rekening!

Meedoen! Mail mijn op jose@stampintreasure.nl

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

* Wil jij een papieren catalogus ontvangen en heb je dit nog niet aan mij gemeld? Klik even op de button hieronder en vul het formulier in. Dan komt er een prachtexemplaar jouw kant op, zodra ik ze binnen heb. Ik heb ze uiteraard al wel besteld!

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.