Spelen met kleuren en dat is precies wat ik afgelopen weekend heb gedaan. Ik had mezelf een samenstelling van kleuren gegeven om die te gebruiken in een kaart.

Dit zijn de kleuren: So Saffron, Night of Navy, Flirty Flamingo en Pear Pizzazz. Zijn ze niet super samen!

spelen met kleur, stampin up, kleuren, inkt, stampin treasure

De kleuren zijn uiteindelijk allemaal op de achtergrond terecht gekomen. Met onze nieuwe brushes bracht ik de kleuren aan op mijn basiskaart. Uit het laagje Basic White stanste ik de nieuwe vlinders. Wat een gave stansen zijn dat! Zo veel detail en zo leuk dat je zes bij elkaar passende maar zeer verschillende vlinders hebt in deze set. Wist je dat het bestaande vlinders zijn uit zes verschillende werelddelen die als voorbeeld gediend hebben?

Om het af te maken een klein, in pear pizzazz stukje kaartkarton met daarop Gefeliciteerd. Om het zo wit te maken stempel je de tekst met Versamark (een kleurloze plakkerige inkt) en strooi je er wat wit embossingpoeder over. Even verhitten om het poeder te smelten en het zit vast op je papier. Ook nog wat druppels voor het nodige glim en hoppa, het kaartje is klaar.

Ook aan de slag met kleuren, de producten bestel je eenvoudig in mijn webshop (betalen gaat via Paypal of CreditCard) of stuur een mailtje met je bestelling naar jose@stampintreasure.nl.

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ook spelen met kleuren? Hier zijn de namen, rugnummers en prijzen van de door mij gebruikte producten!

Product List

Nog niet zo lang aan de slag of opnieuw op zoek naar basisartikelen? Klik hier!

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.