sketch, easter, blog hop, stamp impressions, stampin treasure

Het is blog hop tijd. Hop mee met ons Stamp Impressions team langs alle Sketch and Easter creaties.

Heel eerlijk gezegd kom ik altijd een beetje in de problemen met een sketch. Het blokkeert op de een of andere manier mijn creativiteit. Maar het leuke van zo’n blog hop is, dat je eens wat doet wat niet zo makkelijk is.

sketch and easter, oval occasion, stampin up, stampin treasure,blog hop, stamp impressions

Herken je de sketch in mijn kaart?

sketch and easter, blog hop, stamp impressions, oval occasion, stampin up, stampin treasure

De schattige haasjes komen uit de set Oval Occasions. Een set met vooral tekstjes die perfect passen in de bijpassende oval pons. Het is een hele veelzijdige set en zeker niet speciaal voor Pasen. Sterker nog, er zat geen paas tekstje in, dus die heb ik uit twee nederlandse set gehaald. Onderaan dit bericht staan alle gebruikte producten met plaatjes, dus niet vergeten te kijken. Door op de plaatjes te klikken kom je in mijn webwinkel en kun je nog meer informatie vinden over de producten.

Bij Pasen horen natuurlijk paaseitjes. Er passen er heel wat in het leuke bonbondoosjes. Voor de doosjes hoef je geen 3D kunstenaar te zijn. Je hoeft hem alleen maar in elkaar te zetten. Op mijn instagram heb ik een Reel geplaatst hoe je dat doet. Versieren van deze doosjes is eenvoudig. Ze zijn helemaal wit. Ik hou van wit 🙂

Tot zover mijn bijdrage voor deze keer.

Hop mee met onze Sketch and Easter blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze Sketch and Easter uitdaging, hop dan vrolijk mee. We hebben een paar nieuwe teamleden, dus gewoon doen! Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Sigrid Joch – Sigrids kreative ART
Yolanda Pasterkamp – Attelyootje
Judith Gryspeerdt – Les Petits papiers d’Ilse
Yvonne Spikmans – The Creative Teacup
Belinda Wenke – Beli´s Kreative Welt
Martina Duchkowitsch – Tinas Bastelecke
Jose Hoogeveen – Stampin Treasure
Martina Auer – Fräulein Erdbeerli
Sara Sayers – KISS Kreative

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Klik hier om de mini catalogus januari – juni 2021 te downloaden

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl 

Bestellen kan ook in mijn online winkel: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand zodat ik je begin volgende maand een verrassing kan sturen. Je vindt de gastvrouwcode aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij onder de eerste blog berichten).


Lijst met gebruikte producten

6 gedachten over “Sketch and Easter, Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.