vlinderboeket, butterfly brilliance, brilliant wings, virtuoze vlinders, dies, stansen, up, stampintreasure, craftingbox, fladderende vleugels

Vanaf 2 maart is het prachtige productpakket vlinderboeket te koop. Het pakket bevat een stempelset met verschillende maten vlinders die je naar hartelust kunt kleuren en die je uit kunt stansen met de bijpassende stansen. Maar behalve recht toe recht aan uitstansen, zitten er ook hele verfijnde vlinders bij om uit te stansen. Echt super gaaf en het wordt nog leuker!

Want Miranda Versteeg en ik, hebben dit productpakket uitgekozen voor onze tweede editie van de craftingbox. Daardoor ontvang je, behalve het vlinderboeket productpakket, een workshoppakket helemaal GRATIS!

De craftingbox

De Craftingbox is een box met creatieve inhoud! Een Stampin’ Up! product of producten en daarbij GRATIS materialen om projecten te maken. Onze tweede editie bevat dus het vlinderboeket productpakket.

De craftingbox kost € 72,45 inclusief verzenden* en bevat:

en bevat:

  • stempelset Butterfly Brilliance
  • Brilliant Wings dies / Virtuoze Vleugels – stansen
  • Gratis materialen om twee keer vier projecten te maken

Bij de box ontvang je exclusief toegang tot online instructiefilmpjes welke je net zo vaak kunt bekijken als je wilt. Hiermee kun je de projecten sta-voor-stap maken.

Geeft jezelf of iemand anders een craftingbox cadeau! let op, het aantal Craftingboxen is beperkt! Deze craftingbox is te bestellen tot en met 22 maart of zolang de voorraad strekt. Dus wacht niet met bestellen.

Vind je het productpakket vlinderboeket niet leuk maar ben je wel geïnteresseerd in het workshoppakket, dan kun je het productpakket ook vervangen door andere producten met een waarde van minimaal € 66,50. Dit kun je aangeven bij de opmerkingen in het bestelformulier!

Wil je alleen het workshoppakket en toegang tot de filmpjes bestellen? Deze optie is exclusief voor onze treasureteam – en atelier negen teamleden. Informatie hierover plaatsen we vandaag in onze groep.

Lid worden van ons team, neem dan contact met mij op!

Alvast wat creativieteit met dit prachtige productpakket

butterfly brilliance, brilliant wings, stampin up, stampin treasure, dies, vlinderwolk

het vlinderboeket productpakket

vlinderboeket, brilliant wings, stampin up, stampintreasure, craftingbox, fladderende vleugels

Productpakket: Vlinderboeket € 66,50,- (inclusief 10% korting)
Stempelset: Butterfly Briliance € 21,-
Stansen: Virtuoze Vlinders € 53,-

Bij het productpakket vlinderboeket passen twee onwijs gave designpapieren. De eerste, het vlinderwolk desingpapier, gebruikte ik in mijn voorbeeldkaart hierboven. De voorkanten van dit papier heeft vooral vlinders en sommige daarvan kun je uitstansen, de achterkanten van het papier hebben prachtige kleurverlopen. Het tweede designpapier is net echt hout. Het heeft zelfs een reliëf!

Om het leven gemakkelijk te maken is alles ook als voordeelpakket te koop via 1 bestelnummer (159408) voor een prijs van € 86,50 exclusief verzenden. Wil je de craftingbox en het papier. Bestel dan de craftingbox via de knop en geef bij de opmerkingen aan wat je er nog bij wilt bestellen. De meerprijs wordt gelijk mee verrekend met de box.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.