sale a bration blog hop, stampin up, stampin treasure, darling donkey, gratis

Welkom bij onze Sale a bration blog hop van het stamp impressions team. De naam zegt het al, het is sale a bration en dat betekent gratis cadeautjes bij je bestellingen. En wij gaan aan de slag met deze gratis cadeautjes en hopen dat je met ons mee hopt langs onze blogs.

Ik ging voor een speciaal verzoek aan de slag met de Darling Donkeys.

Een van mijn instagram volgers vroeg mij om voor haar dochter een verjaardagskaart te maken. Het meisje werd 12 jaar en zou voor het 2e jaar op rij jarig zijn zonder feestje. Ook al houdt ze zich dapper, het gaat je toch niet in helemaal in je koude kleren zitten als je jong bent, bijna van de basisschool af gaat en dan geen verjaardagsfeestje kan vieren. De tijd dat je jong bent komt nooit meer terug. En dus ging haar mams op zoek naar iedereen en allemaal die maar een kaart wilde sturen zodat er een echte kaartenbom af ging thuis. En tja, daar werk ik graag aan mee 🙂

sale a bration, darling donkey, stampin up, stampin treasure, gratis

Dit is mijn kaartje met de Darling Donkeys. Eén van de gratis sets die je tot eind februari!! kunt verdienen bij een bestelling van € 60,-

darling donkeys, sale a bration blog hop, stampin up, stampin treasure, gratis
Darling Donkeys, tot en met 28 februari gratis bij een bestelling van € 60,-

De tekst Hee Haw! zit weliswaar als stempel in de stempelset, maar ik heb gekozen voor gestanste letters. De letters komen uit de stans set Playful Alphabet of zoals hij in het nederlands heet, de letterpretstansen.

Tech tip

De letters plakte ik op een stukje Basic White geplakt en er toen ruim omheen geknipt. Vind je het lastig om uit de losse pols om de letters heen te knippen, dan kun je natuurlijk eerst voorzichtig met potlood om de letters heen tekenen, eventueel zelfs met een passer waarbij je het puntje van de passer langs de letters op trekt en het potlood het streepje laat zetten.

sale a bration, darling donkey, stampin up, stampin treasure, gratis

Het hoedje van de ezel komt uit de stempelset Zany Zebra’s. Maar ook in de set Kangaroo & Company zit een soortgelijk hoedje.

Hop mee met onze sale-a-bration blog hop en Get Inspired

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug en kijk gerust rond. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze All is New uitdaging, dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar: Rosalien Zwackhalen – Rosaliens Creations

Of ga vooruit naar: Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Productinformatie en SAB*

* Wat is sale-a-bration (SAB) vraag je?

Vanaf 5 januari tot en met 28 februari kun je GRATIS goodies verdienen door bij mij te bestellen of door in mijn team te komen!

  • Voor elke € 120 verkoopprijs die je HIER uitgeeft, mag je 1 €120 Sale-a-bration-item of 2 €60 -item uit onze Sale-a-bration brochure kiezen!
  • Geen limiet!! Kies iets gratis voor je hele bestelling !!
  • Bestel HIER € 200 – of meer, en kies ook je eigen Hostess Rewards (gebruik in dit geval geen gastvrouwcode)
  • Bestel HIER € 375 – of meer en ontvang GRATIS de EXCLUSIEVE Punch Party Stamp Set!

Klik hier om de mini catalogus januari – juni 2021 te downloaden

Klik hier om de sale-a-bration brochure te downloaden

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten). In de webwinkel voeg je de sale a bration producten toe als je in het winkelwagentje bent. Voeg net zo lang producten toe totdat je geen producten meer toe kunt voegen!

5 gedachten over “Sale a bration blog hop – stamp impressions”

Reacties zijn gesloten.