quite curvy, stamp set, stempelset, zwierige stansen, curvy dies, stampin up, stampin treasure

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met het gloednieuwe quite curvy – productpakket. Deze fantastische set is een van de nieuwe bundels uit de komende mini catalogus. Maar omdat wachten niet leuk is, kun je hem nu al in de voorverkoop bestellen. En wat super gaaf is, hij is te combineren met een speciale exclusieve kerstvariant stempelset en design papier. Maar daarover later meer, eerst mijn Quite Curvy kaart.

Op onze avondwandeling met onze viervoetertjes (twee cavaliertjes) komen we vaak een echtpaar tegen met een klein teckeltje. Echter, afgelopen week kwamen we alleen de man tegen en hij vertelde dat zijn vrouw een hartaanval heeft gehad. Dat is geen fijn nieuws natuurlijk. Maar wat is het dan mooi dat ik daar een speciaal kaartje voor kan maken om haar op te fleuren. En dus aan de slag!

quite curvy, stamp set, stempelset, zwierige stansen, curvy dies, stampin up, stampin treasure

De klimopachtige bladeren heb ik afgedrukt met versamark. Daarna heb ik de afdruk geembost met wit embossing poeder. Als laatste heb ik de blaadjes gekleurd met de Old Olive stampin’ blends. Doordat de Stampin’ blends altijd in setjes van twee komen kun je makkelijk spelen en mengen.

Op de achtergrond zie je kleine licht- en donkergroene blaadjes van kaartkarton. Deze maakte ik met een van de stansen uit de set. Door de witte achtergrond kaart eerst door de stans- en embossingmachine te halen met deze stans (onderste op de productfoto hieronder) ontstaat de imprint van sliertjes en de gaatjes voor de kleine blaadjes. Vervolgens heb ik deze gaatjes opgevuld met dezelfde blaadjes maar dan in Old Olive en Mossy Meadow. Als laatste bracht ik wat goudkleurige spetters aan met een “oude” wink of stella en wat Wonderful Gems, druppels met gouden glitters er in (deze zijn gaaf!!!)

Dit is het productpakket dat ik gebruikte voor mij quite curvy kaart

quite curvy, bundle, productpakket, bundel, stampin up, stampin treasure
156228 Quite Curvy productpakket € 50,25

Is ie niet prachtig? Even kort voorstellen. Als eerste de stempelset, deze heet dus Quite Curvy en bestaat uit 12 fotopolymeerstempels. Dan de set stansen, zij zijn in het nederlands Zo Zwierig gedoopt. Het zijn er maar liefst 10 en de grootste stans is 5-1/4″ x 1-1/2″ (13,3 x 3,8 cm). Tot en met 4 januari is dit productpakket alleen als bundel te bestellen en uiteraard ontvang je 10% productpakket korting.

En wat nou zo gaaf is, bij deze set is een speciale exclusieve kerst stempelset en desingpapier te bestellen.

quite curvy, gevarieerd pakket, actie, korting
158396 Quite Curvy-Gevarieerd Pakket € 85,50

Al verliefd geworden en wil je het allemaal wel hebben. Tot en met 4 januari krijgt je bij aankoop van het hele Quite Curvy-gevarieerd pakket maar liefst 10% korting. Dat is echt nog niet eerder gebeurd.

Wil je weten welke producten ik nog meer gebruikte voor mijn kaart? Onderaan dit bericht vind je een overzicht.

Tot snel en maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Klik je op de producten hieronder, dan kom je ook vanzelf in mijn online winkel terecht.

Product Lijst:


Goed gereedschap is het halve werk: