get inspired, color combo, stampin up, stampin treasure

Het is blog hop tijd, get inspired bij onze nieuwe ideeën. Deze keer kozen we voor een kleurcombinatie.

get inspired, color combo, stampin up, old olive, so safron, mossy meadow, very vanilla, whisper white

Met deze kleurcombinatie kon ik goed uit de voeten want er stond nog een stoere babykaart op mijn to do lijst.

get inspired, color combo, baby, kaart, stampin up, stampin treasure

Wat vind je, is hij stoer genoeg? Omdat ik ook een cadeautje wil geven heb ik ook een bijpassende cadeauverpakking gemaakt. Al met al vind ik het een vrolijke combinatie en ik denk dat mijn collegaatje er blij mee gaat zijn.

get inspired, color combo, baby, kaart, stampin up, stampin treasure

De bolletjes of rondjes op het papier zijn gemaakt met een nieuwe brush. Deze werkt echt super fijn en is net iets groter dan de brushes die ik al heb.

stampin up, brushes, stampin treasure

De brush is een sneak peek uit de nieuwe mini catalogus die vanaf 5 januari in gaat. Ze komen in een pak van 3 en kosten € 14,50. Dat is een hele mooie prijs in vergelijk met andere brushes op de markt en de kwaliteit is super. Ook het lint is nieuw 😉

Hop mee en Get Inspired

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug en kijk gerust rond. Wil je weten wat mijn collega’s gemaakt hebben, dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Sigrid Joch – Sigrids kreative ART

Of ga vooruit naar Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Nog iets nodig?
Uiteraard zijn alle gebruikte producten bij mij te bestellen. Daarvoor kun je mij een email sturen op jose@stampintreasure.nl of shop in mijn online winkel www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet in mijn online winkel niet mijn gastvrouwcode te gebruiken voor deze maand: CBZ6KKGU

Klik op de afbeelding hieronder voor de door mij gebruikte producten.

babykaart, stampin up, stampin treasure, techniek, gebruikte artikelen

3 gedachten over “Get Inspired – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.