Alles is dit jaar anders, daar hoef ik je helemaal niks over uit te leggen. Dat zelfde geld voor mijn bedrijf. Geen workshops thuis gezellig met mijn workshoppers, geen teamuitjes en ook geen conferentie ergens in de wereld. Gelukkig leren we allemaal omgaan met de situatie en heeft ook Stampin’ Up! al heel wat aanpassingen gedaan. Zo hebben ze afgelopen zomer geëxperimenteerd met een eerste online event voor leaders omdat dit een kleinere groep is. Het was de generale repetitie voor het event dat we afgelopen weekend gehad hebben: OnStageAtHome of onstage@home

En dat het anders zou zijn dat wisten we. Iedere deelnemende demo zou thuis vanachter het beeldscherm deelnemen, meejuichen en mee stempelen. En dat vraagt aanpassingen. Dat is duidelijk. Maar toch deed ik mee! Samen met maar liefst 10.000 demo’s van over de hele wereld. Lees een beetje meer van mijn avontuur hier in mijn blogpost.

Onstageathome

Vooraf kon je aangeven of je een verrassingspakket mee wilde bestellen. Dat heb ik natuurlijk gedaan. Misschien heb je de inhoud al langs zien komen op social media. Zo niet, dan is hier nog een kleine impressie:

onstage, at home, onstageathome, gift, bag, tas, goodies, stamp set, stempelset

Zie je die stempelset, die komt in de nieuwe mini catalogus van januari (vergeet niet jouw exemplaar van de catalogus niet bij mij te bestellen!)

CentreStage

Tijdens een dergelijk event is er ook altijd de erkenning van prestaties. Zo wie zo mag met de titel zilver elite en hoger deelnemen aan CentreStage. Daarvoor ontvang je ook altijd een leuk presentje. Dit jaar matchte het doosje op de dag van ontvangst met mijn vest. Ik kon het niet nalaten dit even te benadrukken.

Super leuk om zo’n creatief cadeau in ontvangst te mogen nemen. En Yes! ook hier komt langzaam het Nederlands om de hoek kijken 😉

Bij de prestaties word ik ook nog virtueel genoemd. Voor team opbouw mag ik een digitaal tegeltje in ontvangst nemen. Toch super na zo’n laten we maar zeggen lastig jaar….

onstageathome, blog, button

Zaterdag samen

Op zaterdag hebben we tijd om ook het team samen te brengen. Dat doen we natuurlijk voornamelijk digitaal.

Het was een mooi weekend. Veel geleerd, veel gezien en natuurlijk heb ik de eerste producten uit de nieuwe mini catalogus kunnen bestellen. Hopelijk kan ik je daar snel meer van laten zien.

Wil je meer weten van deelnemen aan de events van stampin up en demonstrator zijn, neem contact met mij op!

Voor nu, maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen