joy to the world, paper pumpkin, workshop, zolang de voorraad strekt

Vanaf vandaag hebben we tijdelijk een Paper Pumpkin genaamd Joy to the World!

Paper Pumpkin is een “workshop pakket in een doos” en normaal alleen in Amerika te koop. Maar heel af en toe komt er zo’n workshop pakket de oceaan over. Het workshop pakket is vanaf vandaag te bestellen en bevat genoeg benodigdheden om acht elegante kerstkaarten te maken.

Deze paper pumkin is geschikt voor alle niveau’s. Ben je een beginner? De kit bevat een complete uitleg met plaatjes over hoe je de kaarten in elkaar kunt zetten. Ben je al wat verder gevorderd? Ga los met de oneindige mogelijkheden. Combineer deze kit bijvoorbeeld met de bundel Peace & Joy en geef de kaarten een eigen twist.

Let op, voor deze kit heb je Clear Block D (item 118485) nodig. Heb je die nog niet? Dan bestel je deze bij mij nu aan voor de helft van de prijs (van € 10,50 voor € 5,25)!

De Joy to the World Paper Pumpkin kit is vanaf vandaag verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Dus wacht vooral niet te lang… op = op. De kit kost € 26,- en hierboven in het filmpje zie je wat je daar allemaal voor krijgt. In ieder geval eindeloos knutselplezier.

Wil je de Joy to the world Paper Pumpkin of andere Stampin’ Up! producten bestellen dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode van deze maand te gebruiken. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen