winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure

Al een tijdje ben ik mezelf aan het uitdagen meer papier met een design te gebruiken. Dat valt niet mee kan ik je vertellen. Want op de een of andere manier haalt dat papier mijn creativiteit altijd volledig onderuit. Toch ga ik het weer proberen en deze keer heb ik gekozen voor het Winterpracht design papier, of zoals het in de catalogus heet, snowflake splendor designer series paper.

Hier mijn eerste poging.

winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure

Hoe ben ik aan de slag gegaan om meer desing papier te gebruiken?

Allereerst heb ik van het hele pak een aantal vel kleiner gesneden. Van vijf vel heb ik een stuk afgesneden van 6″ x 6″ (15,2 cm x 15,2 cm). Dat ziet er al een stuk minder intimiderend uit dat de 12″ vellen. Waarom ik voor maar vijf velletjes gekozen heb in plaats van zes weet ik niet meer. Het zou logisch zijn om er zes te gebruiken. Maar dat heb ik dus niet gedaan.

Nu aan de slag. Ik heb besloten allemaal witte basiskaarten te maken. De eerste vijf geef ik een gekleurde laag met daarop het designpapier. Daarbij kies ik er voor om de kant met de sneeuwvlokken te gebruiken. In de catalogus staat precies aangegeven welke kleuren bij het papier passen. Maar om het nog makkelijker te maken heb ik een plaatje gemaakt waar alle kleuren op aangegeven staan.

snowflake, splendor, winterpracht, stampin up, stampin treasure, dsp, papier met een design
Snowflake Splendor / Winterpracht (153512 € 14,-)

Vervolgens maak ik vijf kaarten waarop ik beide kanten van het papier met design aanbreng. Een groot deel van mijn velletjes winterpracht is dan al op en heb ik alleen nog een aantal strookjes over. Ook deze breng ik aan op een witte basiskaart.

Het geheel aan kaarten ziet er zo uit:

winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure, kaarten buffet

Tja en dan is het een kwestie van versieren. Niet eenvoudig, maar ik zal je de komende tijd wat van mijn pogingen om het winterpracht papier te versieren laten zien. Vandaag dus nummer 1.

Voor kaart nummer 1 gebruikte ik de hieronder getoonde producten. Wil je een of meer van deze producten bestellen, stuur mij dan een mail op jose@stampintreasure.nl of klik op de afbeeldingen en vul je mandje in mijn online winkel.
Wil je papier met een design kopen met bijpassend kaartkarton, maar zie je het niet zitten om hele pakken aan te schaffen, dan heb ik kleine pakketjes beschikbaar en kun je vellen kaartkarton per stuk kopen. Je leest er alles over op mijn pagina Samen delen (klik).

Product List
Snowflake Splendor Designer Series Paper
Snowflake Splendor Designer Series Paper
[153512]
€ 14,00
Whisper White A4 Thick Cardstock
Whisper White A4 Thick Cardstock
[140490]
€ 10,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.