happiness, verjaardagskaart, eeuwig groen, natuurlijk voor altijd, forever fern, stampin up, stampin treasure

Vandaag een happiness verjaardagskaart die intussen ontvangen is door de jarige job.

happiness, verjaardagskaart, eeuwig groen, natuurlijk voor altijd, forever fern, stampin up, stampin treasure

Het idee was uiteraard een verjaardagskaartje. En ik had absoluut wilde plannen met een schudkaart en gouden heat embossing en in mijn hoofd zag het er prachtig uit. Maar de werkelijkheid was echt veel minder mooi en dus belandde dat hele idee in de prullenbak. dat betekende terug naar af en terug naar dat wat ik mooi vind. Een witte basis en daarvandaan opbouwen. Een ding was wel zeker, goud moest er zeker op. En ik wilde ook heel graag structuur aanbrengen in het cardstock.

Zo gezegd zo gedaan en zo ontstond mijn happiness verjaardagskaart

Als basis gebruikte ik een smalle lange kaart van Thick Whisper White met daarop een geemboste laag. Daarvoor gebruikte ik de de subtle embossingfolder. Deze is daarvoor echt een super tool. Want heel subtiel wordt je papier voorzien van ribbeltjes alsof het stof is.

De groentakjes komen allemaal uit de natuurlijk voor altijd productbundel. Bij sommige heb ik cardstock uitgestanst en bij anderen gestempelde afdrukken. De gouden zeskant en de gouden blaadjes zijn een geheel. Alle onderdelen heb ik achter het Bermuda Bay label geplakt. Het label heb ik met witte heat embossing van tekst voorzien. De tekst komt uit de stempelset Peaceful moments. Echt wel een van mijn lievelings sets denk ik als het om teksten gaat.

Onderaan dit bericht vind je alle informatie over de gebruikte producten en de bestelmogelijkheden.

Wist je dat je bij mij ook losse vellen cardstock kunt kopen? Je leest er alles over op mijn pagina samen delen (klik)

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up! dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

Product List

2 gedachten over “Happiness verjaardagskaart – verjaardagspost”

Reacties zijn gesloten.