startpakket, actie, instappen, gratis

Van 1 september tot en met 30 september heeft Stampin’ Up! een hele mooie instap actie. Ze willen jou namelijk helpen om meteen ook aan de slag te gaan en misschien zelfs een eerste workshop te laten geven.
Of je maakt direct een mooie stapel kaarten die je kunt verkopen of versturen.. net wat jij ermee wilt doen!

instap actie, startpakket, stampin up, stampin treasure

Het startpakket kopen en daarmee Stampin’ Up! demonstrator worden is altijd een goede deal. Maar tijdens deze speciale instap actie is het allemaal nog aantrekkelijker en is het een echte SUper deal.

Alle producten die je hierboven op de foto ziet ontvang je gratis bovenop het startpakket. En wist je dat je als demonstratrice ALTIJD een flinke korting krijgt op je bestellingen? Wordt ook onderdeel van de Stampin’ Up! familie, ontvang sneak peeks als eerste en pak de kans wat extra’s te verdienen met de verkoop van materialen en workshops.

Hoe werkt dat dan, demonstrator worden en de instap actie

Uiteraard kun jij (en zijn er vele met jou) ook gewoon de producten voor jezelf aanschaffen. Als demonstrator van Stampin’ Up! krijg jij namelijk minimaal 20% korting op alle producten. Ik zeg minimaal, want wanneer je langer demo bent en het je lukt om een bepaalde omzet te halen, wordt dit de korting hoger. 

Stel zelf je eigen Startpakket samen. Een starterpakket kost €129,- en je mag voor €175,- aan producten uitzoeken. Daarnaast krijg je een stapel catalogi en beginnersbrochures om aan je eerste potentiële klanten te geven. Normaal krijg je die niet gratis, dus dat is meteen een steuntje in de rug.

Naast dat mooie starterspakket waarbij je dus al voor €46,- aan gratis producten mag zoeken krijg je in de maand september ook nog:

instap actie, stampin up, september, 2020, demonstratrice, demonstrator, team, stampin treasure, treasureteam

5 Extra producten tijdens de instap actie

Je leest het goed: 2 EXTRA stempelsets GRATIS, een velletje strassteentjes en 2x 8 pakketjes om 8 kaarten mee te maken! Meteen een workshop voor handen! Als is het maar met je knutselmaatjes natuurlijk. Benieuwd wat je met deze producten kunt maken? Hieronder heb ik twee filmpjes voor je klaarstaan zodat jij kunt zien wat je met deze cadeautjes kunt doen.

De stempelsets beter bekijken, klik op de naam: Queen Anne’s Lace / So Much Love

Wil je eerst lezen wat dat demoschap nou eigenlijk inhoudt en wat allemaal wel en niet kan? No worries. Het is niet heel spannend en je zit NERGENS aan vast. Het is helemaal aan jou of je demo blijft of niet. Lees hier meer (klik)!

Het Treasureteam

Wanneer jij als demo instapt, dan kom je in mijn team ‘Treasureteam’ terecht! Een groep gezellige dames met maar een doel: fijn knutselen. Genieten van de mooie producten van SU en elkaar op z’n tijd uitdagen. Daarnaast kun je aan mij als jouw teamleider alle vragen stellen die in je opkomen en help ik je zo goed mogelijk om jouw doel te bereiken. Ook als dat doel is om gewoon lekker voor jezelf te knutselen.
Vind je het nog spannend? Heb je vragen? Ben je nog twijfelend? Bel me gerust of stuur een mail naar jose@stampintreasure.nl

Ik zou het SUper leuk vinden om jou te mogen verwelkomen in mijn team! Wil je gewoon nog even wachten? Geen punt, gewoon bestellen kan altijd.

Deze actie met de 5 extra gratis producten is alleen de maand september geldig, maar het starterspakket geeft altijd €46,- aan gratis producten! Dus instappen is elk moment leuk!

Blijf creatief!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.