lovely you, lovely labels pick a, punch, kies je eigen etiket, pons, stampin up, stampin treasure

Zoals beloofd een nieuwe productpakket focus. Deze keer nemen we het Lovely You productpakket onder de loep.

Om heel eerlijk te zijn viel deze stempelset mij niet direct op. Ja natuurlijk had ik de pons gezien en ja die wilde ik zeker hebben. En omdat ik er van hou om productpakket te kopen in plaats van losse onderdelen en omdat het dan toch weer 10% scheelt zo’n productpakket, kwam de stempelset mee met mijn bestelling. Nog steeds niet helemaal overtuigd van zijn potentie begon ik met het namaken van de kaart uit de catalogus. En dat was een schot in de roos. Dit blijkt echt een stempelset te zijn waar je gewoon mee aan de slag moet. Uitproberen, kleuren combineren en doen. Uiteindelijk maakte ik maar liefst drie kaarten in dezelfde kleurcombinatie.

lovely you, lovely labels pick a, punch, kies je eigen etiket, pons, stampin up, stampin treasure

Met de relatief kleine stempeltjes in deze set maak je leuk “achtergrond” papier. Stempel de verschillende stempels met verschillende kleuren naast of zoals bij de onderste kaart een beetje door elkaar op de rand. De teksten zijn een combinatie van twee lettertypen. Dat is op dit moment helemaal hip. Maar ik vind het ook vooral romantisch en vriendelijk als een strak lettertype gecombineerd wordt met een zwierig script lettertype.

Het lint is van oorsprong wit, maar kleur je gemakkelijk met een Stampin Blend in de door jou gewenste kleur. Ik gebruikte de donkere Petal Pink om mijn lint mooi zacht roze te kleuren. Het leuke van deze techniek is dat de kreukeltjes in het lint gewoon blijven!

lint, kleuren, stampin blend, stampin up, stampin treasure

Is geel op een kaart niet helemaal je ding, probeer deze kaarten te maken in de kleuren Mint Macaron, Pool Party, Pear Pizzazz, Soft Seafoam en Mossy Measdow.

Productpakket Lovely You

Dit productpakket bestaat uit een stempelset en een pons. Hoe je de stempels kunt gebruiken heb ik al een beetje benoemd en in mijn afbeelding laten zien. Maar dat de pons heel bijzonder is wil ik je laten zien aan de hand van de volgende afbeelding.

pick a punch, kies je eigen etiket, stampin up, pons, stampin treasure, mogelijkheden, posibilities

Natuurlijk profiteer je bij aankoop van zowel de pons als stempelset een aantrekkelijke korting van 10%.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vind deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.