flower power, tasteful touches, stampin up, stampin treasure, many medallions, dies, volop versiering, stansen

Als ik deze blog post schrijf, staat de zon hoog aan de hemel. Het is tijd voor onze maandelijkse blog hop. En het is voor mij tijd om ook hier weer op de wagen te stappen en mee te doen. Onze blog hop staat deze keer in het teken van de flower power. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren opvatten. Maar helaas is mijn hoofd nog niet zo “creatief” of buiten de kaders te denken, dus ik heb een bloemenkaart gemaakt.

Voor mijn kaart heb ik me laten inspireren door een voorbeeld van de Crafty Carrot. Zij hebben op facebook een leuk maandelijks programma waarbij ze met een bundel aan de slag gaan. Maar het was niet zozeer de bundel zelf die mij inspireerde, het was de layout van de kaart waarbij zij de achtergrond in Ombre kleuren lieten verlopen. Van ligt naar donker. Ik heb dat bij mij met inkt en een foam brayer gedaan. Maar je kunt dit effect ook bereiken met aquarelpotloden of met Stampin’ Blends alcoholstiften. Het is maar wat je voorhanden hebt zou ik zeggen.

Tasteful Touches, stampin up, stampin treasure, many medallions, dies, volop versiering, stansen, flower power
Ik gebruikte de stempelset Tasteful Touches en de volop versiering / many medallion stansen.

Zowel met de stempelset als de stans kun je heel veel kanten op. De stans gebruikte ik bijvoorbeeld niet in zijn geheel, ik knipte er rijtjes die ik over de basiskaart verdeelde. Daarbij moet je natuurlijk wel even opletten dat de kleuren in de juiste volgorde blijven! Het veertje is gestempeld met Versamarc en daarna geëmbost met goud embossingpoeder. Voor de rest van mijn flower power kaart stapelde ik de bloemetjes en de takjes min of meer over elkaar heen. Het geheel maakte ik af met gouden glimmertjes. Deze had ik nog liggen en ik vind ze vaak niet echt passen ofzo. Maar hier kwamen ze voor mijn gevoel erg goed van pas.

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog gekeken hebt en ik hoop je snel nog een keer te mogen begroeten. Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar: Sigrid Joch – Sigrids Kreative ART

Of je hopt vooruit en gaat naar: Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Nog iets nodig?

Uiteraard zijn alle gebruikte producten bij mij te bestellen. Je vindt ze onderaan dit bericht. Wil je bestellen of heb je vragen, stuur mijn een email op jose@stampintreasure.nl of shop in mijn online winkel www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet in de online winkel niet mijn gastvrouwcode te gebruiken voor deze maand: T2U7K9MY

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Gebruikte producten

Eén gedachte over “Flower power – stampin impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.