nothings better than, cookies, chocolate, coffiee, stampin up, stampin treasure

De komende tijd zal ik met regelmaat een productpakket of bundle onder de loop nemen. Daarbij zal ik voorbeelden delen van mijzelf of van het creatieve team van Stampin’ Up! We starten met het Nothings Better Than productpakket.

cookies, chocolate, coffiee, stampin up, stampin treasure

Bij deze kaart versierde ik ook de binnenkant. Iets wat ik niet heel vaak doe, maar waarvan ik me heb voorgenomen dit vaker te doen. Want ik vind het wel heel erg leuk, maar tegelijk ook erg lastig om te doen. Wat vind jij, ben ik wel geslaagd?

cookies, chocolate, coffiee, stampin up, stampin treasure

Deze kaart is best heel bijzonder voor mij. De achtergrond met de koekjes heb ik gemaakt toen mijn moeder nog leefde. Ik heb hem gestempeld en gekleurd terwijl ik naast haar bed zat. Ik stempelde vooral om ons een beetje bezig te houden. Ze vond het prachtig.

Productpakket Nothings better than

In onze creatieve productpakketten past alles perfect bij elkaar. Daardoor kun je de gestempelde afdrukjes gemakkelijk uitstansen met het bijpassende gereedschap. Bestel je zowel de stempels als de stansen, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van 10%

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vind deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.