box of sunshine, zonneschijn, paper pumpkin, stampin up, stampin treasure, zolang de voorraad strekt

Yes, we krijgen weer speciale productkit in Nederland! De Box of Sunshine komt in dit warme vakantie precies op tijd!
Met deze kit maak je in een handomdraai 8 zonnige kaarten. En uiteraard zitten er 8 enveloppen in de kit voor het verspreiden van wat goede, en lieve wensen. En omdat hij compact verpakt is, kan hij zo mee op vakantie. Maar wees er wel snel bij, deze set is maar tijdelijk te koop.

Waarom is deze box of sunshine speciaal?

🌞 Hij is super compleet, want het enige dat je extra nodig hebt is een Clear Block maat D (heb je deze niet, meld het even bij mij en ik voeg hem aan je bestelling toe). De Box of Sunshine kost € 26,- (bestelnummer 155231), het Clear Block kost € 10,50 (118485).

box of sunshine, zonneschijn, paper pumpkin, stampin up, stampin treasure, zolang de voorraad strekt, inhoud
  • Een exclusieve stempel set (niet los te koop)
  • Classic Stampin’ Spot® (een klein inktkussentje)
  • Kaartkarton met design om 8 kaarten (2 kaarten met 4 unieke ontwerpen) te maken
  • 8 coördinerende enveloppen
  • plakmateriaal en embellishments voor alle 8 kaarten

🌞 Deze kit is ook erg geschikt om kennis te maken met de kaarten maken hobby en Stampin’ Up! Ook kinderen zullen veel plezier beleven met het in elkaar zetten van deze set.

🌞 Sara Douglass, de CEO van Stampin’ Up!, heeft meegewerkt met het ontwerp van deze happy box. Zij koos voor de zonnige kleuren en een splash of goud voor deze set.

🌞 in de kit zitten extra elementen om ook de verpakking te versieren en te hergebruiken. Nadat je de box gepimpt hebt, kun je hem vullen met leuke gele kleinigheidjes als speciaal cadeautje voor iemand die wat zonneschijn kan gebruiken!

box of sunshine, zonneschijn, paper pumpkin, stampin up, stampin treasure, zolang de voorraad strekt, pimp, box

Ik bestel morgen zelf een aantal van deze super leuke boxen. Wil je mee bestellen, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Je kunt hem natuurlijk ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet dan niet het Clear Block toe te voegen en de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vind deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Zin in een filmpje? Vergeet niet de ondertiteling aan te zetten 🙂

Ssst……

Is deze box of sunshine niet helemaal je smaak? Hou mijn blog in de gaten, er komt dit jaar nog een Paper Pumkin box naar europa!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Wat is Paper Pumpkin?

Paper Pumpkin is een feestje in een doosje met alles voor een speciaal project. Wat je kunt maken met de inhoud is altijd geheim. Er is wel een filmpje met hints (die vind je onderin dit bericht) en een sneak peek. Maar verder is het vooral een verrassing. Paper Pumpkin is bijzonder vriendelijk geprijsd en kost € 26,-. In Amerika is er elke maand een paper pumpkin in een abonnementsvorm. Wij hebben dat nog niet. Voor ons is er slechts eenmalig Paper Pumpkin.