fun fold, stamp, impressions, blog hop

Het is tijd voor onze maandelijkse blog hop. We gaan aan de slag met fun folds. Kaarten die anders gevouwen zijn dan een basiskaart. Nou is mijn kaart nog steeds wel degelijk een basiskaart, maar er zit absoluut iets leuks in gevouwen!

card, gift, kaart, cadeau, winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure, fun fold

Hoe kon het ook anders, mijn kaart is met het prachtige winterpracht design papier of het snowflake splendor papier zoals ze het in de catalogus noemen.

winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure, fun fold, card, gift, kaart, cadeau

De voorkant van de kaart heeft twee extra laagjes bovenop de basiskaart. Eentje van whisper white en eentje met het designpapier. Deze heb ik op elkaar geplakt en vervolgens door mijn stans & embossing machine gehaald met de sneeuwkristallen embossingfolder. Dit geeft extra structuur aan de kaart. Ik vind het effect echt super gaaf!

En dan de echte fun folds van mijn kaart

Die zit dus in mijn kaart.

card, gift, kaart, cadeau, winterpracht, snowflake splendor, desinger paper, papier met design, sneeuwvlokken, kerst, stampin up, stampin treasure, fun fold

Wanneer je de kaart openvouwt komt er een klein tasje omhoog, of noem je het gaat open? Nou in ieder geval gaat hij rechtop staan 🙂
In het kleine tasje in de kaart past een cadeaukaart. Natuurlijk heb ik in het tasje stukje vloeipapier gevouwen om het geheel helemaal af te maken.

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog gekeken hebt en ik hoop je snel nog een keer te mogen begroeten. Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Miranda Versteeg – Atelier Negen

Of je hopt vooruit en gaat naar: Martina Duchkowitsch – Tinas Bastelecke

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Nog iets nodig?

Uiteraard zijn alle gebruikte producten bij mij te bestellen. Je vindt ze onderaan dit bericht. Wil je bestellen of heb je vragen, stuur mijn een email op jose@stampintreasure.nl of shop in mijn online winkel www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet in mijn online winkel niet mijn gastvrouwcode te gebruiken voor deze maand: T2U7K9MY

4 gedachten over “Fun Folds – Stamp Impressions Blog Hop”

Reacties zijn gesloten.