something, old, new, nieuw

Wat vliegt de tijd. Vandaag al weer de 19e, tijd voor onze maandelijkse Stamp Impressions blog hop. De opdracht deze keer, something old, something new. En met oud bedoelen we dan iets uit wat er de vorige catalogus al was en iets dat er nieuw bij gekomen is.

Voor mijn kaart heb ik me laten inspireren door de wekelijkse mail van Stampin’ Up! die ik als demonstrator ontvang. Daarin beschreven ze drie kaarten met als thema werken met wat je in huis hebt. Een van die drie kaartjes heb ik gebruikt voor mijn kaart van vandaag.

my meadow, volop vrienden, stampin up, stampin treasure, something old, something new

Voor mijn kaart gebruikte ik de stempelset “My Meadow” als “something old” set en de Nederlands-talige stempelset “Volop Vrienden” voor de “something new” set.

De uitdaging in de mail ging over het op eenvoudige manier wat meer variatie in je projecten brengen zonder heel veel meer producten te gebruiken dan stempels, inkt, papier en natuurlijk je papiersnijmachine.

Ook aan de slag met deze layout?

Voor de basiskaart gebruikte ik cardstock / kaartkarton van 21 x 14,85 cm dat ik dubbelgevouwen heb (scoren / rillen op 10,5 cm).
De 4 witte kaartjes maak je door eerst een stuk van 9,6 x 9,6 cm te snijden en dat dan vervolgens in 4 vierkantjes te snijden van 4,8 x 4,8 cm (of je snijdt gewoon een strook van 21 x 4,8 cm en deelt dat op in stukjes van steeds 4,8 cm 😅, waarom moeilijk doen al het makkelijk kan)

my meadow, volop vrienden, stampin up, stampin treasure, something old something new

Drie kaartje bestempelde ik met een kruiwagen, een zandpad, en een wolk. Op het vierde kaartje heb ik een tekst geplaatst in plaats van de kruiwagen.

Het stukje geembost Sahara Sand carstock is 12,7 x 7,6 cm groot. Waarom van die rare maten? Gewoon omdat de basis van het kaartje in Amerika is bedacht en daar werken ze met inches. Tja en die vertalen een beetje raar naar onze cm schaal en ik heb het gewoon zo gelaten 😆.

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog gekeken hebt en ik hoop je snel nog een keer te mogen begroeten.

Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Miranda Versteeg – Atelier Negen

Of je hopt vooruit en gaat naar Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Need Something?

Uiteraard zijn alle gebruikte producten bij mij te bestellen. Je vindt ze onderaan dit bericht. Wil je bestellen of heb je vragen, stuur mijn een email op jose@stampintreasure.nl of shop in mijn online winkel www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet in de online winkel niet mijn host code te gebruiken voor deze maand: DEDX74DU

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Product lijst

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

5 gedachten over “Something Old, Something New – blog hop”

Reacties zijn gesloten.