in color, voorbeeld, stampin up, stampin treasure

De nieuwe trendy limited editie 2020-2022 In Color kleuren zijn er en stellen zich vandaag aan je voor. Het zijn echt kleuren om verliefd op te worden.

2020-2021, in colors, stampin up, stampin treasure, nieuw, kleuren, limited edition

Ik kan altijd weer erg blij worden van nieuwe toevoegingen op het uitgebreide assortiment aan standaard kleuren. Hoe ze het doen, zo doen ze het, maar de kleuren zijn altijd trendy en hip.

Om je te helpen ze te plaatsen tussen alle andere Stampin’. Up! kleuren heb ik de nieuwe 2020-2022 In Color kleuren vergeleken met andere kleuren uit de collectie. Zien is geloven toch!

Natuurlijk heb ik ook voor deze kleuren een samen delen aanbieding gemaakt. Deze keer heb ik geprobeerd het simpel te houden en je niet aan een heel programma van 5 maanden te binden. Nee gewoon simpel kiezen uit 3 verschillende pakketen. Welke zet jij op je lijstje?

in color, share, samen delen, stampin up, stampin treasure, kleuren

Kun je geen genoeg krijgen van deze 2020-2022 In Color kleuren, er zijn een paar producten die ik niet in mijn share heb zitten. Ook deze zijn, net als overigens alle producten uit mijn share ook los te bestellen. Email naar jose@stampintreasure.nl om jouw share te reserveren.

Product List

Behalve de 2020-2022 In Color share is het zoals altijd mogelijk om kleine pakjes designer series papier en cardstock / kaartkarton per stuk te bestellen. Ik heb hiervoor de samen delen pagina weer een update gegeven!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.