zany zebras, stampin up, stampin treasure

Ooohhhh dit is echt leuk! De verjaardagskaartjes rollen snel van mijn werktafel vandaan met deze super leuke stempelset Zany Zebras en de stamparatus.

zany zebras, verjaardagskaart, in colors, 2020, stampin up, stampin treasure

Om je te laten zien hoe ik snel en zonder gedoe de kaartjes zo snel stempel laat ik je zien in onderstaand filmpje.

Geweldig toch! Geen afdruk gaat verkeerd en doordat het papier vast ligt met de magneten kun je zelfs nog een keer op precies dezelfde plek afdrukken mocht je per ongeluk toch niet een perfecte afdruk hebben.

Zany Zebras verjaardagskaart afmaken

Natuurlijk is het kaartje nog niet klaar na het stempelen.

Om het kaartje verder aan te kleden heb ik er wat gekleurd kaartkarton en wit kaartkarton achter geplaatst om er een geheel van te maken. Daarna heb ik er nog wat kleine glimmertje in de nieuwste In Colors opgeplakt. zo maak je het geheel af zonder veel gedoe.

  • Mijn basiskaart: 21 cm x 9,9 cm
  • Het gestempelde kaartje: 21 cm x 7 cm
  • Just Jade strip: 21 cm x 1,5 cm
  • Magenta Madness strip: 21 cm x 1 cm
  • De strip Bumble Bee: 21 x 0,4 cm

Ik heb eerste de Just Jade en de Magenta Madness strip aan de achterkant op het gestempelde kaartje geplakt. De Just Jade heb ik verder uit laten steken dan de Magenta Madness stripp. Het Bumble Bee stripje heb ik op de Just Jade strip geplakt gelijk tegen het gestempelde kaartje aan.

Natuurlijk kun je in plaats van strips ook hele stukken cardstock gebruiken. Maar ik vond dat zonde van het kaartkarton!

Product Lijst

Bestellen

Hierboven zie je de producten die ik gebruikt heb, Wil je Stampin’ Up! producten bij mij bestellen dan help ik je graag. Neem contact met mij op via jose@stampintreasure.nl of mijn contactformulier. Uiteraard ben je ook van harte welkom in mijn vernieuwde webwinkel www.mijnstempelskopen.nl
Vergeet bij je bestelling in de webwinkel niet de gastvrouwcode van deze maand te gebruiken: DEDX74DU

Blijf creatief!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
Stampin Rewards Acties in juni
extra, stampin rewards, juni 2020, stampin up

Bij elke bestelling vanaf € 200,- ontvang je gratis producten van Stampin’ Up! Deze maand ontvang je bij een bestelling vanaf € 275,- naast de minimaal € 27,50 aan gratis producten nog eens voor € 27,- aan gratis producten. Dat is dus minimaal € 54,50 aan extra’s!

Startpakketactie
startpakket, actie, stampin up, stampin treasure

Deze maand is het extra aantrekkelijk om demonstrator te worden. Kies een GRATIS productpakket naast de altijd geweldige aanbieding van € 175,- aan zelf te kiezen producten voor slechts € 129,-

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.