Heb jij het pdf uit mijn vorige bericht al gekocht en gedownload? Niet, dan heb ik een paar voorbeelden voor je om je misschien over de streep te trekken om het pdf te kopen en gelijk te doneren aan het goede doel. Want wat is er leuker dan het nuttige met het aangename te combineren en wat zonneschijn te delen.

Helemaal nu we allemaal in dezelfde boot zitten.

liefs, papieren knuffels, share sunshine, deel zonneschijn
denk aan je, share sunshine, zonneschijn
450
sta voo je klaar, op afstand welliswaar, share sunshine

Zijn ze niet geweldig 😍

Nieuwe jaarcatalogus 2020-2021

Bij het laatste kaartje zonneschijn ben ik geïnspireerd door de nieuwe jaarcatalogus die 3 juni live gaat. Het eerste exemplaar van de jaarcatalogus, speciaal voor demonstratrices heb ik al thuis liggen en ik ben erg enthousiast. En dus ook gelijk aan de slag gegaan met een voorbeeld uit deze gids.
Jouw exemplaar van de jaarcatalogus is in bestelling en kan ik hopelijk snel in een envelop stoppen en jouw kant op sturen. Bestelde je de afgelopen 4 maanden bij mij dan gebeurt dit helemaal vanzelf.
Heb je al even niet besteld, bij een bestelling van €25,- tussen nu en eind juni voeg ik de jaarcatalogus gratis toe aan je bestelling.
Wil je alleen de catalogus ontvangen en nog niet bestellen, dan betaal je een borg van €4,-. De borg ontvang je bij je eerstvolgende bestelling terug.

Stuur mij voor je bestelling of verzoek om een catalogus een e-mailtje, ik help je graag. Mijn email is: jose@stampintreasure.nl

In color share

Ook dit jaar zet ik een In Color club op. Onder de noemer samen delen ontvang je elke maand een van de 5 nieuwe In Color kleuren thuis.
Van papier tot aan het lint, of zoals mijn man altijd zegt van de soep tot aan de nootjes, alles van die kleuren zit er bij. En voor je deelname ontvang je bij je laatste bestelling een door jou gekozen Host stempelset ter waarde van € 15,- (liever geen host set, bespreek dit met mij). Hou dus mijn blog goed in de gaten voor meer informatie. Weet je nu al dat je mee wilt doen, stuur mij een e-mail en ik zet je alvast op de lijst. Ik stuur je dan alle informatie direct per e-mail aan je toe zodra deze beschikbaar is.

#Staysafe, #staycreative,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
share sunshine, stampin up, giveback, covid, corona
Het pdf direct bestellen? klik op de afbeelding!