share sunshine, giveback

Share Sunshine! Stampin’ Up! geeft graag wat terug in deze voor iedereen lastige tijd. Het onderstaande bericht deel ik dan ook graag met jullie. Het is misschien een beetje een langere post dan je van mij gewend bent maar ik vind het dan ook een SUPER actie!

Heb je geen creditcard, maar wil je wel de download bestellen omdat je graag bijdraagt en uiteraard de downlad wilt hebben, stuur mij dan een berichtje via jose@stampintreasure.nl, dan kan ik helpen.

share sunshine, stampin up, giveback, covid, corona

Bij Stampin’ Up! vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan onze gemeenschappen over de hele wereld. Bij ons komen mensen altijd op de eerste plaats. Daarom zal in het kader van ons ‘Making a Difference’-programma ALLE opbrengst van dit speciale product naar organisaties gaan die ondersteuning bieden aan medisch personeel en gemeenschappen die kwetsbaar zijn voor de coronapandemie.

Jij en je klanten kunnen de pdf ‘Share Sunshine’ aanschaffen en downloaden. Daarna doneren wij de volledige opbrengst ter bestrijding van het coronavirus.

De downloadbare pdf ‘Share Sunshine’ is een digitale stempelset vol met luchtige en welgemeende boodschappen en afbeeldingen. Ze hebben allemaal te maken hebben met de unieke situatie die we momenteel door het coronavirus en social distancing beleven. Veel van de ideeën komen van jullie en jullie klanten! Je kunt de pdf gebruiken bij het maken van kaarten en andere papierprojecten. Print de afbeeldingen uit op cardstock en snijd ze uit met onze papiersnijmachine, ponsen of stansen. Aangezien we nu fysiek afstand van elkaar moeten houden, is dit het perfecte moment om vrienden en familie een zonnig kaartje te sturen!

Hieronder zie je enkele voorbeelden gemaakt met de printbare stempels.
De voorbeelden zijn in het Engels, maar het document is uiteraard ook in het Nederlands te koop.
Het PDF document kost 12 dollar. Dat is ongeveer € 11,50. Het werkelijke uiteindelijk bedrag wordt automatisch door je creditcard maatschappij omgerekend.

Nodig je vrienden en klanten uit zodat we samen het verschil kunnen maken!

Deze digitale set is helaas niet meer te koop. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden via jose@stampintreasure.nl.


Liever de Engelse versie, onderaan dit bericht vind je ook hiervoor informatie en een bestelknop.

Nogmaals, heb je geen creditcard en wil je deze “stempelset” toch graag hebben? Geef mij een seintje en ik bestel de set voor je. Uiteraard met jouw e-mailadres en gegevens, zodat de download direct bij jou terecht komt.

Heb je hulp nodig bij het printen, dan kan ik dat organiseren. Neem ook hiervoor contact met mij op. We bespreken dan samen de eventuele kosten.

Kom je ergens niet uit, stuur mij dan een berichtje via jose@stampintreasure.nl of via mijn contactformulier, dan kan ik helpen.


Heb je de downloadbare pdf gekocht, dan wil ik je nadrukkelijk vragen om het bestand of de link die je voor het downloaden krijgt niet te delen! Deze actie is expliciet voor het goede doel. Geen cent van jouw aanschaf gaat naar Stampin’ Up! of naar haar demonstratrices. ALLES gaat naar het goede doel.


De goede doelen van de share sunshine actie

Zoals al aangegeven gaat ALLE opbrengst naar organisaties gaan die ondersteuning bieden aan medisch personeel en gemeenschappen die kwetsbaar zijn voor de coronapandemie. Gekozen is voor:

Bij de aankoop van de pdf stempelset mag jij bepalen welke van de twee goede doelen jouw bijdrage ontvangt. Of misschien geef je liever aan beide doelen, dat kan ook. De keuze maak je zelf bij het bestellen.

Share Sunshine in het Engels

giveback, share sunshine, stampin up, covid, corona

Deze digitale set is helaas niet meer te koop. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden via jose@stampintreasure.nl.

Het document is tot en met 2 juni te koop. Ik ben super trots op Stampin’ Up! dat ze hiermee zijn gekomen en ik hoop dat jullie allemaal meedoen!

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen