old olive, melon mambo, smoky slate, color combo, stampin up, blog hop, stamp, impressions

Hop je deze maand weer mee met onze Stamp Impressions blog hop? We hebben deze keer een leuke kleur combinatie bedacht om mee aan de slag te gaan. We gebruiken allemaal Old Olive, Melon Mambo en Smoky Slate. Officieel mocht ik ook nog kiezen voor Lovely Lipstick in plaats van Melon Mambo maar deze laatste kwam mij heel goed uit 😉

Ik wilde mezelf echt uitdagen om iets anders dan anders te maken. De bloemenset Ornate Style vind ik prachtig maar erg moeilijk. Of misschien moet ik het ander zeggen, de frames die er bij zitten vind ik lastig. Ik ben niet iemand die makkelijk uit de voeten kan met krullen. Toch is het me gelukt om iets te maken wat wel dicht bij mij blijft en alles uit deze prachtige suite heeft.

melon mambo, old olive, smoky slate, stampin up, blog hop, watercolor

Wat gebruikte ik nog meer behalve Old Olive, Melon Mambo en Smoky Slate?

Allereerst stempelde ik met versamark op watercolor papier. Ons nieuwe watercolor paper is echt super fijn en heeft veel minder relief dan het vorige papier. Stempelafdrukken komen daardoor veel completer over op het papier. Vervolgens emboste ik de afbeelding met wit embossingpoeder.

Vervolgens aan de slag met de drie kleuren inkt en met water en aqua painter. Eerst de verschillende vlakjes goed nat maken en dan voorzichtig wat inkt toevoegen. Zo verspreid het zich binnen de lijntjes en krijgt het wat kleurverloop.

Inkt pak je het makkelijkst op vanaf je clear block. Tik voorzichtig je clear block tegen het inktkussen en je hebt al genoeg inkt om mee aan de slag te gaan. Je kunt ook het deksel van je inktkussen indrukken tegen het kussen aan als je het doosje dicht hebt. Er blijft dan inkt achter in het deksel.

De bloemen knipte ik vervolgens met het handje uit. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse set Bedanken in Stijl. Ook hier ging ik aan de slag met embossingpoeder. Deze keer wit op zwart.

Het frame is dus mijn pijnpunt. Ik vind het vaak heel erg leuk om te zien maar er zelf mee aan de slag vind ik moeilijk. Maar ik geloof dat ik er deze keer goed mee weg gekomen ben 😉

Als laatste nog wat rhinestones die ik kleurde met een Stampin Blend. Uit mijn hoofd de lichte real red.

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog hebt gekeken. Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Rosa Mädchen

Of je gaat vooruit en komt bij Miranda Versteeg

Meer weten over de producten of technieken of wil je producten of een catalogus bestellen, stuur mij gerust een mailtje en ik help je graag jose@stampintreasure.nl.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product Lijst

6 gedachten over “Old Olive, Melon Mambo, Smoky Slate blog hop”

Reacties zijn gesloten.