natuurlijk voor altijd, forever fern, forever greenery, stampin up, stampinup

Een nieuwe Nederlandse stempelset en wat voor een! Ik ben helemaal verliefd πŸŒ±πŸŒΏπŸƒ. De stempelset heet Natuurlijk voor Altijd en komt in een hele serie aan producten die natuurlijk perfect bij elkaar passen.

natuurlijk voor altijd, forever fern,  forever Greenstory, stampin up, stampinup

Bij de eerste kaart die ik maakte gebruikte ik gelijk een heel aantal van deze bij elkaar passende producten. Ik ging aan de slag met de stempels, de stansen, het designer series paper en de speciale super gave gouden ringen.

Zie je hoe mooi alles bij elkaar past! Deze Natuurlijk voor Altijd stempelset is niet te weerstaan wat mij betreft. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt.

Je vind alle deze producten op pagina 109 van de nieuwe catalogus die inmiddels als het goed is, bij je op de deurmat gevallen is. Maar ik heb ook een visueel overzicht voor je gemaakt van de stempels en de stansen. Want wat is er mooier dan ze gecombineerd te zien.

natuurlijk voor altijd, forever fern, forever Greenery, stampin up, stampinupnatuurlijk voor altijd, forever fern, forever greenery, stampin up, stampinup

Zie je dat een aantal van de productnamen er in het Nederlands op staan. Stampin’ Up! werkt achter de schermen hard aan een nieuwe webshop en deze zal in het Nederlands zijn (Yeah, weer een stap!). Op 3 juni, gelijk met de catalogus gaat de nieuwe webshop live en ik kan niet wachten om te zien hoe hij eruit ziet.

Heb je de smaak van deze set al een beetje te pakken, dan kun je zelf aan de slag. Want bij je catalogus zit een make & take met proefmonsters van deze collectie.

Aan de slag met je make & take, natuurlijk voor altijd.

natuurlijk voor altijd, forever fern,  forever Greenstory, stampin up, stampinup

Hierboven zie je hoe ik de make & take met de natuurlijk voor altijd producten in gedachte had toen ik jouw pakketje maakte. Maar je bent natuurlijk helemaal vrij om hem te maken zoals jij dat graag wilt. Ik ben heel benieuwd wat je er van maakt. Deel je jouw creatie met mij op Facebook of Instagram, en voeg je de hashtack #stampintreasure toe of tag je mij in je bericht? Ik verloot onder de inzenders een leuk pakketje dsp! Geen facebook of Instagram account, ook een foto via whatsapp of email doet mee in de loting!

Heb je nog geen catalogus ontvangen, stuur mij dan een email op jose@stampintreasure.nl. Je ontvangt bij je catalogus gelijk een boekje met alle Nederlandse stempelssets (zolang de voorraad strekt) en de make & take bij!

Niet vergeten!

Met de komst van de nieuwe gids verdwijnen er ook een flink aantal producten waaronder de In Colors 2018-2020. Vergeet niet te profiteren van de vele aanbiedingen tot wel 60%. Denk aan je refills van de In Colors of extra cardstock als je een uitlopende kleur nog lang wilt kunnen blijven gebruiken.

Bundels die blijven verliezen hun 10% korting. Dus heb je nog een paar bundels op je lijstje staan, nu is het moment om te kopen.

Via de linkjes hieronder kom je in mijn webwinkel. Let daar vooral op de rode prijsjes. Die producten zijn flink afgeprijsd:
laatste kans producten
opruimhoek

Beide de moeite van het bekijken waard! Hieronder heb ik een paar aanbiedingen bij elkaar gezet. Maar let op de stampin up site vooral op alles met een rood prijsje!

Wil je nog iets bestellen uit de “oude” catalogus, wacht dan niet. Voor alle producten geldt dat ze te koop zijn zolang de voorraad strekt.

Op dit moment stuur ik zo veel als mogelijk je bestelling gelijk vanaf Stampin’ Up! naar je huisadres. Bestellingen vanaf €40 euro worden nog tot en met eind mei door mij gratis verzonden.

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

2 gedachten over “Natuurlijk voor altijd – onweerstaanbaar!”

Reacties zijn gesloten.