webwinkel, stampin treasure, stampin up

De spanning stijgt, het is bijna zover. De kick-off van de nieuwe jaarcatalogus op 3 juni. Ik heb geweldig nieuws over mijn nieuwe webwinkel. En natuurlijk heb ik ook vandaag weer een voorbeeld met een geheel nieuwe stempel set. En als laatste, twee interessante aanbiedingen die ik je zeker niet wil onthouden.

Maar eerst het grootste nieuws.

Eindelijk eindelijk eindelijk! Vanaf 3 juni is mijn webwinkel helemaal in het Nederlands, WHOHOO!!!

Het adres kende je misschien al en op 3 juni moet ik nog even wat technische handelingen uitvoeren maar het gebeurt echt! Mijn Nederlandse webwinkel vind je dan op:

www.mijnstempelskopen.nl

En nu hoor ik je denken, ja leuk Jose, maar die credit card, komen we daar nog een keer vanaf? Het antwoord is JA! Wordt het IDeal? Nee. Wij zijn maar een klein landje en er is voorlopig gekozen voor een systeem waar de hele wereld mee uit de voeten kan, PayPal.

En PayPal is best goed nieuws. Een account op PayPal is gratis, het is beschikbaar in het Nederlands en dat maakt het gemakkelijker daar een account aan te maken. Ook kun je eenvoudig je bankrekening koppelen aan je account zodat de betaling gewoon direct vanaf je bankrekening gaat. Kortom, met een webwinkel in onze taal en een betaalsysteem waar je geen extra kosten voor hoeft te maken denk ik dat we een mooie stap maken.

Kom je op 3 juni in mijn webwinkel kijken? Hopelijk zit de techniek mee en werkt alles gelijk.

Als je daar bent, maak er dan in ieder geval een account aan. Zelfs als je niet wilt afrekenen met PayPal zie je er gemakkelijk wat de aanbiedingen zijn, of de opruimhoek is aangevuld met leuke koopjes en of een product op voorraad is. EN! Er is een mogelijkheid om wensenlijstjes te maken, en deze te mailen. Je kunt een lijstje mailen naar je vrienden om ze te laten weten wat je voor je verjaardag wilt hebben of naar mij om je bestelling via mij te plaatsen. Vergeet daarvoor niet om mij als je demonstratrice te kiezen.
Ik verzorg zoals altijd alles graag voor je 🙂

En dan wat creatiefs, beautiful world

want we kunnen natuurlijk niet de hele tijd bezig zijn met een webwinkel 😉

beautiful world, stampin up, stampin treasure, world map

Een klein niet al te ingewikkeld kaartje dat eenvoudig naar een man of vrouw gestuurd kan worden. De tekst vind ik echt super leuk. Er is altijd wel een nieuwe start te bedenken waarom iemand een kaartje met deze tekst kan gebruiken. Dit kaartje is bijvoorbeeld onderweg naar een mevrouw die net begonnen is met kaarten maken en mijn 2e hands BigShot heeft gekocht. Voor haar is dat een start van een heel nieuw avontuur. Voor het eerst een heuse stansmachine bezitten. Ik kan me mijn eerste stansmachine nog heel goed herinneren. Ken jij deze nog?

Ik kan niet wachten op de eerste berichten van haar in deze geheel nieuwe creatieve wereld. Tegelijk wacht ik op de nieuwe stansmachine van Stampin’ Up! Deze staat al wel in de catalogus maar zal nog niet gelijk op 3 juni beschikbaar zijn. Wanneer de machine er wel is meld ik je dat uiteraard gelijk.

De stempelset waar de tekst uit komt heet Beautiful Word en de bijpassende stansen heet World Map. Beide zijn vanaf 3 juni te bestellen, waarbij je op de bundel uiteraard weer 10% korting ontvangt.

beautiful world, stampin up, stampin treasure, world map

En dan zoals beloofd 2 aanbiedingen om de start van de catalogus groots te vieren.

Heb je vragen over een van de twee acties, neem dan contact met mij op via jose@stampintreasure.nl. Ik leg je graag alles uit en help je op weg om optimaal te profiteren van een of misschien wel beide acties!

extra, stampin rewards, stampin up, stampin treasure, actie, nieuwe catalogus, 2020
startpakket, stampin up, stampin treasure, actie, nieuwe catalogus, 2020

Misschien overbodig om te zeggen, maar de aanbieding met extra stampin’ rewards vind je uiteraard ook in de webwinkel!

Huishoudelijk bericht

De nieuwe catalogussen zijn verstuurd. heb je nog geen exemplaar ontvangen, neem dan even contact met mij op via jose@stampintreasure.nl

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.