StampEvent@Home, stampevent, stampeventathome

Op 16 mei zouden wij (Miranda en ik) ons 13e StampEvent houden. Het StampEvent is een creatieve workshopdag met gelijk gestemden die heerlijk aan de slag gaan met papier, stempels en inkt. Maar je raad het al, vanwege alle overheidsmaatregelen kunnen we het event niet door laten gaan.
En dus hebben we een oplossing bedacht, het StampEvent@home.

Wat is StampEvent@home

We hebben, van de projecten die inmiddels waren uitgewerkt voor het “gewone” event, een workshoppakket samengesteld.

Dit workshoppakket krijg je tegen een prijs van slechts € 30,- inclusief verzendkosten toegestuurd. In het pakket zitten alle materialen en duidelijke werkbeschrijvingen om creatief aan de slag te gaan.

Op zaterdag 16 mei zullen wij op twee momenten een live verbinding open zetten, zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en ook om te kunnen zien wie er allemaal met ons idee bezig zijn.
Wil je kunnen inloggen via die live-verbinding, geef dat dan aan bij je bestelling. We sturen je een paar dagen voor 16 mei een mail met daarin de inlogcode voor de live verbinding.

Normaal stellen wij onze eigen stempelsets, inkt en gereedschap ter beschikking om tijdens het StampEvent te gebruiken. Dat kan nu natuurlijk niet, dus daarom bieden we je de mogelijkheid om de gebruikte tools te bestellen naast je materiaalpakket.
Als je de tools hebt, hoef je die natuurlijk niet mee te bestellen!
Bestel je aanvullende tools, dan betaal je alleen de prijs van de tools bovenop de € 30,- voor het workshoppakket.
De extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening!

Wij hopen dat je met dit pakket en eventuele aanvullende tools editie 13 van het StampEvent kunt beleven!

creatief #improviseren #momentjevoorjezelf

Ga naar de website van het StampEvent om jouw StampEvent@home workshoppakket en eventuele aanvullende tools te bestellen.

We gaan ervan uit dat je zelf in bezit bent van basismaterialen; schaar, potlood/pen en clearblocks (om te stempelen).
Mocht dat niet het geval zijn, laat het ons weten, dan helpen we je graag.
(Mocht je problemen ondervinden met het invullen van het bestelformulier of heb je vragen; laat het mij weten via jose@stampintreasure.nl of contactformulier!)

Op zaterdag 10 oktober hebben Miranda en ik StampEvent 14 gepland en hopen je dan weer live te kunnen ontmoeten!
Klik hier om je voor editie 14 in te schrijven en zeker te zijn van een plaats!

Veel creatieve groeten,
Jose en Miranda

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

2 gedachten over “StampEvent@home – bestel je pakket”

  • Hoi José en Miranda,

    Ontzettend jammer natuurlijk dat het StampEvent niet door kan gaan, zowel voor jullie als voor de deelnemers. Het kan ook niet anders!! En daar is alle begrip voor.Ik vind het echt SUper dat jullie dit omgebogen hebben tot een StampEvent@Home. Zo ontzettend leuk!! Ik ga het samen met mijn dochter doen. Ze had dit jaar niet mee gekund naar het 13e StampEvent omdat ze in haar examenperiode zou zitten. Haar examen, zoals bekend, gaat niet door. Nu heeft ze tijd om mee te doen aan dit Event. We hebben er allebei heel veel zin in. Succes met de voorbereidingen!!!

  • Super bedankt voor je spontane en uitgebreide reactie. Wat fijn dat je dochter nu wel mee kan doen met ons event. Ik hoop natuurlijk dat ze wel slaagt nu alle examens niet doorgaan en alles net even anders gaat. Heel veel plezier met jullie workshoppakketten en hopelijk zien we jullie 16 mei online!

Reacties zijn gesloten.