three cheers for you card kit

Het is tijd om te ontspannen en je hoofd tot rust te brengen. En wat is er lekkerder dan een beetje knutselen. Maar misschien heb je moeite om iets te bedenken, heb je niet (genoeg) hobby materiaal of ben je beginner?
Daarvoor is de Three Cheers For You all-inclusive kit is DE oplossing!

three cheers for you, stampin up, stampin treasure

Omdat deze prachtige kit alle materialen bevat die je nodig hebt kun je zonder nadenken aan de slag om prachtige kaarten te maken. Ook aan de bijpassende enveloppen is gedacht dus als je klaar bent met knutselen, kun je ook nog eens iemand blij maken door hem of haar een zelf gemaakte kaart te sturen. Een kleine attentie, een groot plezier.

De Three Cheerst for you kit kost € 33,- en bevat:
three cheers for you, kit, stampin up, stampin treasure
 • De Three Cheers for You Stamp Set (afbeelding vind je hieronder)
 • 12 kaarten: 3 van 4 verschillende desings (gevouwen zijn ze 14 x 10.8 cm groot)
 • 12 bijpassende enveloppen
 • Labels om op te stempelen
 • Geprinte embellishments
 • Sequins (glimmertjes)
 • Dimenstionals
 • Gluedots
 • Inkt
 • Clearblok
 • Twine
 • Een geprinte box – de hele set is natuurlijk ook super leuk als cadeau!
three cheers for you stempelset, stampin up, kit
gratis verzending maart april stampin treasure

Er zijn nog veel meer leuke kits. Sommige daarvan zijn net als deze all-inclusive. Andere kits zijn zelf te combineren met andere materialen, bekijk ze hier. Vul je bestelling aan en profiteer van gratis verzending.

Daarnaast is de sale-a-bration nog steeds in volle gang (t/m 31 maart). Dus wanneer je je bestelling naar de €60,- verhoogt, mag je ook nog een gratis cadeautje uitzoeken! Hier kun je alle actuele cadeautjes terugzien en voor de oplettende kijker: er is weer wat bijgekomen 😉

Niet vergeten, ook de verrassend bijpassend producten verdwijnen bijna. ze zijn nog tot eind maart beschikbaar!

Zoals je ziet brengen alle kaarten een vrolijke boodschap! Perfect in deze tijd toch? Bestel de card kit nu via de App: 06-14145412 of mail me op jose@stampintreasure.nl. En wil je wat extra’s? Vergeet je cadeautje niet!

Online bestellen in mijn webwinkel doe je hier! De host code voor deze maand is: AYT4CGXT

Creatieve groet en #staysafe

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.