tic tac toe, blog hop

Welkom bij onze maandelijkse stamp impressions blog hop. Deze keer vraag ik je niet alleen om mee te hoppen maar ook om mee te spelen met tic tac toe – oftewel drie op een rij!

De opdracht is simpel, kies drie vakjes op rij en maak een kaart.

tic tac toe, blog hop uitdaging

Ik koos voor het rijtje van rechts boven naar links onder – dimenstion, monochromatic, sequins. Hieronder zie je wat ik maakte.

memorable mosaic, stampin up, tic tac toe

Voordat ik het Whisper White cardstock met de embossingfolder door de stansmachine haalde, kleurde ik het cardstock met een sponsje en Terracotta Tile inkt. Onderaan bracht ik meer aan dan verder naar boven.

monochomatic, memorable mosaic, stampin up, tic tac toe

Het lint en de sequins zijn ook Terracotta Tile. Verder naar boven op de kaart zijn de sequins wit metalic. De tekst van het label komt uit de stempelset Memorable Mosaic en is uitgeponst met de bijpassende pons Timeless Label.

Uiteraard zijn alle gebruikte producten bij mij te bestellen. Je vindt ze onderaan dit bericht. Wil je bestellen of heb je vragen, stuur mijn een email op jose@stampintreasure.nl of shop in mijn online winkel www.mijnstempelskopen.nl. Vergeet in de online winkel niet mijn host code te gebruiken voor deze maand: AYT4CGXT

Hop je mee?

Ik vond het super leuk dat je op mijn blog gekeken hebt en ik hoop dat je meespeelt en een kaartje maakt met onze tic tac toe kaart. Deel je jouw creatie met mij?

Wil je weten wat mijn collega’s hebben gemaakt dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Of je hopt vooruit en gaat naar Miranda Versteeg – Atelier Negen

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product List

8 gedachten over “Tic tac toe blog hop – speel je mee?!”

Reacties zijn gesloten.