De tijd is aangebroken dat ik langzaam terug keer in de werkende maatschappij. Mijn eerste uurtjes op kantoor zijn gedraaid en ik probeer balans te vinden in werken en vrije tijd. Ik probeer te luisteren naar mijn lijf en dat valt nog niet mee, maar de start is er. Mijn collega’s zijn super zorgzaam en letten goed op dat ik weer op tijd naar huis ga en dat ik niet te veel werk naar mij toe trek. Ze zijn oprecht blij dat ik er weer ben en dat voelt echt fijn. Iedereen heeft een beetje kindness nodig. Dat inspireerde mij tot het volgende project.

kindness memorable mosaic stampin up

Stampin’ Up! staat op dit moment voor mij even op plan drie. Niet alles kan tegelijk en het zoeken naar evenwicht vraagt keuzes. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niet creatief bezig ben. De afgelopen maanden hebben Miranda (@ateliernegen) en ik hard gewerkt om de twaalfde editie van het StampEvent neer te zetten en een van de projecten was bovenstaand “tasje/doosje”. De variant die we tijdens het event maakte was met het prachtige Noble Peacock Specialty Designer Series Paper (dit doosje vind je op de facebook pagina van StampEvent en op www.stampevent.nl.
Voor het project vandaag koos ik echter voor een lichtere variant, het Mosaic Mood Specialty Designer Series Paper.

Het label maakte ik met de bij het papier passende stempelset Memorable Mosaic en de Timeless label pons (elk afzonderlijk verkrijgbaar of samen in een bundel met 10% korting). Daarin zit een tekst die past bij mijn gevoel dat elk beetje kindness van een ander mijn leven een beetje mooier maakt.

Vind je het leuk een keer een keer mee te doen met ons StampEvent, ga dan naar de site www.stampevent.nl en schrijf je in voor het event in mei/juni. We houden je dan op de hoogte van de datum en de plaats. Je kunt dan zelf beslissen of dit in je agenda past!

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.